Létrehozva: 2024.07.06.

„Ez a veszteség pillanata" - Cristiano Ronaldo szívszorító öleléssel búcsúzott - Fotó

Cristiano Ronaldo utoljára lépett pályára labdarúgó Európa-bajnokságon. Szívszorító öleléssel búcsúzott a portugálok ötszörös aranylabdása.

A vb-ezüstérmes francia válogatott 0-0-s döntetlen után tizenegyesekkel 5-3-ra legyőzte a portugál csapatot a németországi labdarúgó Európa-bajnokság péntek esti negyeddöntőjében.  A portugáloknál a kapufát eltaláló Joao Felix hibája eredményezte a kiesést. Cristiano Ronaldo gólra váltotta a maga 11-esét. A meccs után a másik veterán portugál legenda, a 41 éves Pepe elmondta, miről szólt az ölelés közte és Ronaldo között.

Portugal v France: Quarter-Final - UEFA EURO 2024
Pepe és Ronaldo 22 éve játszottak együtt Fotó: Anadolu via AFP

"Ez nagyon sokat jelent. Ez nem az a pillanat, amikor egy bizonyos búcsúról beszélhetünk a válogatottól. Ez a veszteség pillanata." - mondta Pepe a szívszorító pillanatról, majd a meccset is értékelte.

Nehéz szavakat találni arra a játékra, amit nyújtottunk, mindarra, amit a csapat ma mutatott. Más eredményt érdemeltünk volna, sajnos ilyen a futball. Négy-öt napja még mindannyian boldogok voltunk, mert megvertük Szlovéniát, ma már szomorúak vagyunk. Gratulálok a csapattársaimnak, akik küzdöttek, akik azt tették, amit az edzőnk kért tőlük, és jól csinálták. Megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, okosan játszottunk, mégis búcsúzunk

- idézte Pepét a Bola.

A franciákra a keddi, müncheni elődöntőben Spanyolország vár.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek