Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KIAJOBB

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.24.

Hetedik mennyországban érzi magát a párizsi olimpia szépe

Tokióban még csak tartalék volt, de Párizsban végre bizonyíthatja: nem csak szexi, futónőként is jó formában van. Alica Schmidt szenvedéllyel készül az igazi tűzkeresztségére.

Furcsa eset Alica Schmidté: noha nem elsősorban a sportteljesítménye, hanem a szépsége miatt világhírű, már a második olimpiájára készül. Igaz, a 25 éves a német futónő a koronavírus-világjárvány miatt 2021-ben megrendezett olimpián tartalék lévén nem jutott szerephez Tokióban, most, Párizsban már minden bizonnyal rajthoz áll majd a 4x400 méteres női váltó tagjaként. Ennek megfelelően a hetedik mennyországban érzi magát, mióta kvalifikáltak az ötkarikás játékokra.

Tavaly még a budapesti atlétikai vb közönségét varázsolta el, most a párizsi olimpián is megmutatná magát Alica Schmidt
Alica Schmidt tavaly augusztusban még a budapesti vb-n futott, most a párizsi olimpiára készül       Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Alica az olimpián szintet léphet: a tavalyi budapesti atlétikai világbajnokságon is nagy sikert aratott futónő már alig várja, hogy olimpián is megmutathassa, mit tud.

– Pontosan ugyanolyan szorgalmasan és teljes erőbedobással készülök, mint akkor.

Óriási szenvedéllyel és várakozással várom az olimpiát. 

Úgy hallom, a szervezők sok nagyszerű dolgot találtak ki, máris izgatott vagyok, hogy mindezt átélhetem. Biztosan megismételhetetlen hangulat uralkodik majd a stadionban, ráadásul a barátaim, családtagjaim előtt is futhatok, akik jegyet vettek és miattam jönnek. Egészen különleges élmény lesz – lelkendezett az élete formájába lendült Alica Schmidt, aki társaival együtt az olimpiai döntőbe jutást tűzte ki a legfőbb célként. Nyomást mégsem érez magán, az őt kísérő nagy érdeklődés ellenére sem.

Alica Schmidt az olimpiáról is posztolgat majd

– Kitűnően érzem magam és tudom, hogy valamikor eljön az én időm. Ha ez éppen Párizsban jönne össze, az természetesen nagyszerű pillanat lenne erre – mondta a 18 éves kora óta (egy amerikai magazin szavazása nyomán) a világ legszexibb sportolónőjeként emlegetett, modellként és influenszerként ismert Alica Schmidt.

A gyönyörű sportolónő megígérte: amikor csak tud, posztol majd a párizsi olimpiáról is, hogy örömöt okozzon a közösségi oldalakon összegyűjtött többmilliós rajongótábora tagjainak.

Az alábbi videót a YouTube-on nézheted meg:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek