KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.06.18.
Módosítva: 2024.06.18.

Marco Rossi: Szégyelltem a csapatom játékát

A fociválogatott szövetségi kapitánya elárulta, mi az amiben mindenképpen változtat az Európa-bajnokság következő meccsén. A magyar válogatott szerdán Németország ellen javíthat.

Nem sok ideig búslakodhat a svájciak elleni Eb-meccs után a magyar fociválogatott. A szombati, 3-1-vereség után szerdán már a további sorsunk is eldőlhet. A házigazda Németország ellen nagyon kel legalább egy pont, hogy nyugodtabban várhassuk a skótok elleni csoportzárást.

Hungary v Switzerland - EURO 2024
Nagy csata vár a magyar válogatottra Fotó: Anadolu via AFP

Marco Rossi nem cáfolta, megviselte az Eb-nyitány, de a játékosokkal együtt azon van, hogy kijavítsák a hibákat.

"Az első félidőt követően Svájc ellen nagyon elégedetlenek voltunk, elment kedvünk. Ez megnöveli azt az akaratot, hogy kik vagyunk, fel tudunk állni, négy éve ez az első alkalom, hogy szégyelltem a csapatom játékát az első félidőben. Úgy érezzük, nagyon szeretnénk megmutatni, hova tartozunk. Ez nem döntetlent vagy győzelmet jelent, hanem azt, hogy küzdeni fogunk minden labdáért, hogy felemelt fejjel távozzunk."

Rossi a kezdőcsapat kapcsán elárulta, 2-3 poszton tervez változtatni a németek ellen. 

Marco Rossi sajtótájékoztatójáról bővebben a Metropolon olvashatsz. A németek elleni csoportmérkőzést szerdán 18 órától rendezik Stuttgartban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek