Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.02.01.

Kiakadtak a szurkolók, Szoboszlainak árt Szalah játéka

Érdemes megnézni a Liverpool mérlegét az egyiptomi csatár nélkül.

Parádés teljesítménnyel tért vissza a Liverpool focicsapatába sérülése után Szoboszlai Dominik. A gárda magyar középpályása 27 napot hagyott ki, majd rögtön az első meccsén gólpasszt adott a Norwich ellen a kupában. Első bajnokiján már maga sem kegyelmezett, a Chelsea ellen 4-1-re megnyert meccsen élete első fejesgólját szerezte meg, ezzel lett 3-0 a Vörösök számára. A támadás egyik főszereplője a meccs legjobbja, Conor Bradley volt, a mindössze 20 éves labdarúgó mértani pontosságú beadással lepte meg Szoboszlait, akinek csak a kapuba kellett fejelnie. 

Szoboszlai kezdőként 69 percet játszott a Chelsea ellen Fotó: AFP

A szurkolóknak is tetszett a találat, sőt, a Liverpool közösségi oldalán megjelent egy teória: Szoboszlai sosem fejelhetett volna gólt, ha Mohamed Szalah is a pályán van.

Ha ott van Szalah, akkor Bradley biztosan neki passzolt volna a szélre, és ő kiharcolt volna egy szögletet

 – írta egy kommentelő.

Korábban többször felmerült, hogy Szalah jelenléte kioltja Szoboszlai erősségeit, mivel a csapat általában mindent a csatárra játszik. Érdemes azonban megnézni a Pool statisztikáját megnézni azóta, hogy az egyiptomi csatár elutazott a Afrika-kupára, ahol szinte azonnal megsérült.

A gárda hat meccset játszott nélküle, és mind a hatot megnyerte. Sőt, az utóbbi három találkozón 13-szor volt eredményes a csapat.

Szalah a hírek szerint február végére térhet vissza sérülése után. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek