Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KIAJOBB

Szerző CHI

Létrehozva: 2023.10.31.
Módosítva: 2023.10.31.

Váratlan öröm, a Liu testvérek a magyaroknak üzentek

Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor már kínai színekben remekelt.

Montrealban rendezték meg a rövid pályás gyorskorcsolyázók második világkupaversenyét. A kanadai városban immár kínai színekben remekül teljesített két olimpiai bajnokunk, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor, mindketten főszerepet játszottak abban, hogy a kínai férfiváltó aranyérmes lett - írja a Magyar Nemzet.

Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang
Fotó: Árvai Károly

Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor a vegyes váltó eredményhirdetésénél is aranyérmet vehetett át. Bár a döntőben nem léptek jégre nem sokkal az 500 méter fináléja után, az előcsatározások során igen, így nekik is járt az arany. Az 500 méteres döntőben Liu Shaolin ezüstérmes lett, Liu Shaoang pedig bukás után ötödik. Az 5000 méteres férfiváltó döntőjében mindketten szerepeltek, és a kínai váltó győzött a kanadaiak és a kazahok előtt. A befutóember Liu Shaolin volt. 1000 méteren Liu Shaoang úgy zárt negyedikként, hogy a döntőben egy lengyel versenyző szabálytalanságának áldozata lett, a vétkest kizárták.

Két világkupaverseny után 500 méteren Liu Shaoang, a szám regnáló olimpiai bajnoka vezeti a pontversenyt. A világkupa után a fivérek édesanyja, Szabó Szabina a következő bejegyzést osztotta meg a Facebookon a „Liu Shaoang & Liu Shaolin Sándor Fan Club” csoportban:

Kedves csoport! Ádó és Sanyi üzenetét közvetítem: Nagyon szépen köszönjük a csoportnak a belénk fektetett bizalmat, a szurkolást, támogatást! Ha ti nem vagytok, ez nem jön létre. Ölelés mindenkinek!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek