Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2023.10.26.

Nagy küzdelem után újabb Fradi-bravúr, a kapufa megmentette a Genket

A Fiorentina elleni összecsapás után ismét egy nehéz találkozó várt a Ferencvárosra a Konferencialigában, a harmadik fordulóban az ellenfél a Genk volt. A mérkőzés 0-0-s döntetlennel zárult.

350. nemzetközi összecsapását játszhatta a Ferencváros csütörtök este, ellenfele a Konferencialiga harmadik fordulójában a Genk volt. A találkozó előtt a két együttes fej-fej mellett haladt a tabellán négy-négy ponttal. A párharc végül gól nélküli, 0-0-s eredménnyel zárult.

A Ferencváros nagy küzdelem után, Belgiumból is elhozott egy pontot Fotó: MTI/MTVA

A mérkőzés szinte rögtön szűk két percre a sűrű füstfelhő miatt, aztán viszont zavartalanul folyt a játék. Az első játékrészben a 30. percben jött az első nagy Fradi helyzet, egy remek szabadrúgás kombináció után Sigér Dávid lövését védte nagy bravúrral Maarten Vandevoordt. A 42. percben a magyar együttesnél is megforduló (ott botrányt okozó) Joseph Paintsil találta el a keresztlécet, a szünetre 0-0-s döntetlennel vonulhattak a csapatok.

A második játékrész szintén igencsak csendesen alakult, Paintsilnek volt egy újabb lehetősége, de a friss édesapa, Dibusz Dénes magabiztosan hárított. A hajrához érve a csereként beállt Owusu eldönthette volna a találkozót, egy szöglet utáni közeli lövése azonban az oldalsó kapufán csattant. A hosszabbítás elején Tolu Arokodarénál elszakadt a cérna, és egy hátulról jövő, veszélyes becsúszás miatt a kiállítás sorsára jutott. A Fradi szépet küzdött Genkben és megérdemelten szerzett újabb pontot, amivel továbbra is veretlen maradt a Konferencialigában. 

Az F csoport másik párharcán a Fiorentina hazai pályán 6-0-s eredményt ért el a Csukaricski ellen. A Fradi legközelebb október 29-én, vasárnap a rivális Újpest ellen lép pályára az NB I-ben, a Konferencialiga folytatásában pedig ismét a Genkkel kell megmérkőznie november 9-én, csütörtökön.

Az F csoport állása

1. Fiorentina 5 pont (10-4) (lőtt gólok-kapott gólok)

2. Ferencváros 5 pont (5-3)

3. Genk 5 pont (4-2)

4. Csukaricski 0 pont (1-11)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek