KIAJOBB

Szerző Ripost

4 hónapja

Hamilton szezon közben visszavonul? Így reagált a pletykákra a Forma-1 világsztárja

Hetek óta tartja magát a pletyka a Forma-1 berkein belül, még a pilóták is erről pusmognak.

Évek óta újra és újra felröppennek a pletykák arról, hogy Lewis Hamilton visszavonul az autóversenyzéstől, hogy számos más szenvedélyének élhessen, a zenéléstől a divatig. Ő mégis folytatta, most azonban minden eddiginél erősebben tartja magát a hír, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka már be sem fejezi az idei sorozatot.

Hamilton újra motivált?
Fotó: AFP

A tavalyi utolsó futam utolsó körében, vitatott körülmények között elvesztett nyolcadik címe, majd a Mercedes idei gyengélkedése - állítólag... - végképp betett Hamilton motivációjának. A német Bild szerint az utóbbi hetekben az F1-es berkeken belül, sőt a pilóták körében is arról pusmognak, hogy a brit világsztár szezon közben bedobja a törülközőt.

Hamiltonhoz is eljuthattak ezek a pletykák, mert az Instagramon reagált:

"A mesterművemen dolgozom. Én leszek az, aki eldönti, mikor van vége"

- üzente Lewis Hamilton, akit valószínűleg a rivális Red Bull vezére, Helmut Marko minapi nyilatkozata is felbőszített: az egykori osztrák autóversenyző azt mondta róla, hogy szerinte a tavalyi kudarc után jobban tette volna, ha visszavonul.

Ezzel mintha segített volna Hamiltonnak, hogy újra meg akarja mutatni mindenkinek, mire is képes. A nyolcadik vb-győzelme lehet a nagy célja, amivel - Michael Schumachert is lehagyva - egyedüli csúcstartó lenne.
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!