1 éve

Ronaldo és Messi egy csapatban? Érik a világszenzáció

Nem akárki hozná össze a csapatában a brutális Ronaldo, Messi párost. Lassan itt az ideje véghezvinni a nagy tervet. Mindkét szupersztár mozdítható.

David Beckham amerikai csapatához szerződhet napjaink két legnagyobb futballsztárja, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi. A tengerentúli bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami már Floridába csábított olyan veterán klasszisokat, mint például az argentin Gonzalo Higuaín és a francia Blaise Matuidi (mindkettőt a Juventustól, Ronaldo jelenlegi klubjától), de az igazán nagy durranás(ok?) még hátra vannak.

Ronaldo (balra) és Messi a tavaly decemberi Barca-Juve (0-3) BL-rangadón
Fotó: AFP

A 45 éves angol futball- és PR-ikon Beckham a csapata mezbemutatóján beszélt a nagyra törő tervekről.

„A szurkolóink a legnagyobb sztárokat akarják látni. Már vannak olyan játékosaink, mint például Gonzalo Higuaín és Blaise Matuidi, akik csillognak nálunk. De a jövőben is szeretnénk élni a lehetőségekkel, hogy néhány újabb nagyszerű sztárt hozzunk Miamiba”

A világhírű résztulajdonosnál rákérdezték a Messi és Ronaldo szerződtetéséről terjedő hírekre is.

„Természetesen mindig a legnagyobb játékosokat akarjuk. Miaminak nagy vonzereje van mindenki számára, és ezek a futballisták azok, akiket ide akarunk hozni”

– válaszolta David Beckham.

Az Inter Miami 2013 óta tartó előkészületek után, tavaly szerepelt először az amerikai profiligában (MLS). A csapat új vezetőedzője Beckham hajdani Manchester United-beli játékostársa, Phil Neville.

Ami a kiszemelteket illeti, hosszú idő után először tűnnek egyszerre mozdíthatónak a jelenlegi csapataiktól. Messi szerződése nyáron lejár az eladósodott, csőd szélére sodródott Barcelonánál, ahonnan kimenekítené többek között a Paris Saint-Germain és a Manchester City is. Ronaldo megállapodása jövő nyárig szól a Juventusnál, amely nagyon megsínylette a koronavírus-járvány okozta bevételkieséseket, és egyes hírek szerint szíves-örömest megspórolná a portugál csillag csillagászati fizetését.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!