1 éve

Gulácsi Dortmundba tart? Lipcsében már az utódát keresik

Tartja magát a hír, hogy a magyar kapust kivásárolná szerződéséből a sztárklub. Ha Gulácsi Dortmund-játékos lesz, már meg is van az utóda.

A Borussia Dortmund még mindig meg akarja szerezni Gulácsi Pétert. A sárga-fekete sztárklub szándékai annyira komolyak, hogy az RB Leipzig vezetői már kiszemelték a magyar válogatott kapus utódjelöltjét is. Ha Gulácsi Dortmund-játékos lesz nyártól, a stuttgarti Gregor Kobel léphet a helyére.

Haaland (háttal) is Gulácsi csapattársa lehet (Fotó: AFP)

Légiósunk már megpróbált véget vetni a jövőjével kapcsolatos találgatásoknak. Elmondta, milyen jól érzi magát Lipcsében, és „nagyon sok mindennek kell történnie”, hogy magától otthagyja jelenlegi csapatát. A Bild szerint ugyanakkor ez inkább a pókerjátszma része, segít felsrófolni a majdani dortmundi fizetését. A Sport Bild nyomtatott kiadásában most újra elővették a Gulácsi-Dortmund frigy témáját.

Az RB Leipzig híreivel foglalkozó RB Live szerint valószínűtlen ugyan Gulácsi eligazolása (ha menne is, inkább Angliába), de a 23 éves svájci kapus akár posztriválisának is érkezhet. Ugyanakkor a kisördög nem alszik: a magyar focistát a 2023-ig szóló szerződésének záradéka alapján „aprópénznek” számító 12,5 millió euróért (4,5 milliárd forint) ki lehet vásárolni idén nyáron.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!