5 éve

Klicskót szétverték, de máris visszavágót kér

Alig ért véget a szombati, londoni bokszcsata, Vlagyimir Klicsko máris a következõ meccsre gondol.

Nem vonul vissza a 41 éves Vlagyimir Klicsko az Anthony Joshuától elszenvedett vereségét követően. Sőt, pár perccel kettejük drámai ökölvívó-meccse után az ukrán óriás  máris a visszavágón agyalt - írja a Daily Mail.

Klicsko elárulta, a mostani meccs szerződésében szerepel egy opció a második ütközetről:

"Természetesen megállapodtunk, és érdekel a visszavágó! Előbb elemeznem kell, hogy mi a fene történt a mostani meccsen. Bárcsak felemeltem volna a kezem... valaki helyett, akinek ez sorozatban nem sikerült."

Klicsko utolsó mondatával a győztes Joshuára utalt, aki a győzelme ellenére a 6. menetben komoly bajban volt, hiszen az ukrán padlóra küldte:

"Viszont jár a gratuláció neki, mert Anthony felállt, nem hagyta magát, és megnyerte a meccset."

Habár Klicsko visszavágót szeretne, Joshua már a ringben a következő riválisáról beszélt, illetve a nevét üvöltötte a mikrofonba:

"Fury, Tyson Fury, hol vagy babám? Gyere, ez az, amit látni szeretnél? Élvezem, imádom a bunyót! Fury, tudom, hogy vissza szeretnél térni, esélyt adok arra, hogy 90 ezer néző egy másik igazi boxcsatát láthasson!"

Joshua azt a Tyson Furyt emlegette, aki 2015-ben szintén kiütötte Klicskót, ám azóta inkább a botrányaival került a címlapokra.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!