Létrehozva: 2015.10.18.

Így forrósították fel Hegyvidéket az ország legdögösebb női - Fotó

Aki kilátogatott a MOM Sportba, biztosan nem bánta meg! Az érdeklõdõk a gyönyörû hölgyek és az izompacsirta férfiak mellett rengeteg érdekes sportágat láthattak. Fotókon és videókon mutatjuk meg, milyen volt a Fitparádé elsõ napja.

Pattogó zene, jó hangulat, dögös lányok, kigyúrt pasik. Kell ennél több egy tartalmas sporthétvégéhez? Persze, hogy nem! Amikor szombaton beléptünk a Hegyvidéki Fitparádé helyszínére, a MOM Sportba, csapatnyi hölgyön akadt meg a szemünk. Ekkor ugyanis már javában gyakoroltak a későbbi főszereplők, az elbűvölő fitmodellek. 

A felhozatalt elnézve biztosra vettük, hogy az este kifejezetten forró hangulatú lesz. Amíg a hölgyek készültek, addig a %RIPOST% megnézte, a szervezők mit kínálnak még a szórakozni vágyóknak. Nem kellett csalódnunk, a kertben volt látnivaló bőven.

Ezek közül is kiemelkedett a street workout, ami lényegében a szertorna utcai változata. Tudtad, hogy az amerikai gettókból ered? Ott a fiatalok pénz és sporteszközök híján a korlátokon kezdtek el edzeni. Ebből fejlődött ki ez a látványos sport.  

Nem messze onnan éppen kispályás focitorna ment, a lányok is rúgták a bőrt rendesen. Hamarosan pedig skót szoknyás férfiak tűntek fel, ők a kőemelő kupa résztvevői voltak. Az izomembereket, ahogy az illik, valódi skót duda hívta harcba.

Sok rajongót vonzott a szkander

Ezalatt az uszodában a jövő Hosszú Katinkái és Cseh Lászlói tempóztak, méghozzá a XII. kerületi diákolimpia megnyeréséért. A kültéri medencében pedig az ifjú vízilabdázók bizonyították, hogy akkor sem kell aggódnunk, ha a magyar sztárpólósok egyszer majd felhagynak a játékkal.

Rövidesen visszasétáltunk a sportcsarnokba, hiszen nem akartunk lemaradni a szkander világkupa, a fekvenyomó-bajnokság, vagy éppen a küzdősport-bemutató legjobb pillanatairól. Ezeket az alábbi képgalériában mutatjuk meg.

Délután már a színpad környékét kellett figyelni, hiszen eljött a tökéletes testek ideje! A hölgyek és az urak különböző kategóriákban mérték össze tudásukat, vagy inkább testalkatukat és izomzatukat. A hangulatot csak fokozták a pole fitness (rúdtánc) verseny résztvevői.

Világsztár a zsűriben

Mire megérkeztek a fitmodellek, a nézőtér csurig megtelt, mindenkinek vigyáznia kellett a székére, mert egy óvatlan üdítőzés után könnyen állóra cserélhette az ülőhelyét. Ráadásul a versenyzők egy része komoly szurkolótáborral érkezett, így a hangulatra sem lehetett panasz.

A Fitparádén egyébként nemcsak magyar, hanem osztrák, szerb, szlovák, ukrán, de még iráni versenyzők is részt vettek. A fitmodellek küzdelmének főbírája pedig egy igazi világsztár, Timea Majorova volt. Timea az egyik leghíresebb fitneszmodell, egyben a Fitparádé arca.  Semmit sem változott: amellett, hogy igazi bombázó, sok fiatal versenyző példaképe, közvetlen, és kiválóan beszél magyarul.

Miután a hölgyeket és az urakat is alaposan megnézhettük kevés ruhában, a nemzetközi zsűri megválasztotta az egyes kategóriák győzteseit. Így az este végére már csupán az a kérdés maradt, hogy ki lesz a fitmodellek királya és királynője, vagyis ki nyeri meg az abszolút bajnokságot?

Nos, az uraknál Magyar Gergő, a hölgyeknél Váli Alexandra lett a befutó.

Gyorsan eltelt a szombat. Azonban a Fitparádé vasárnap folytatódik: például Rubint Réka alakreformórájával, de lesz aerobik, jóga, tánc, fitnesz és hulahoppverseny. Utóbbiban celebek is megmutatják a tudásukat. Érdemes tehát felkeresni a hegyvidéki helyszínt! (1123 Budapest, Csörsz utca 14.)

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos beszédet mond Orbán Viktor - ÉLŐ

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

vg.hu

Romániai gigagyárba toboroznak munkaerőt Magyarországról, rendkívül magas fizetéssel

ripost.hu

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 24.: a Skorpió új periódust kezd, a Halak bevonzza, amire vágyik

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

ripost.hu

Okosabb vagy, mint egy általános iskolás? Ebből a tesztből kiderül!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KIAJOBB

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

KIAJOBB

Dárdai nagy harcra készül a barátok ellen

KIAJOBB

Óriási ünnep készül, bajnok lehet a Fradi

KIAJOBB

Jönnek a riválisok, egyre nehezebb dolga lesz Szoboszlainak

KIAJOBB

Gyermeke születése után azonnal elvált, és eljegyzett egy felnőttfilmes szépséget a világbajnok

KIAJOBB

„Ez nem lesz babazsúr" - kőkemény csata vár a Fradira a bajnoki cím után

KIAJOBB

Szoboszlai megint kimarad? Ezért kaphatott perceket a magyar focista

KIAJOBB

Ebből mi lesz? Szoboszlai Dominik balhés edzőt kaphat Liverpoolban