Létrehozva: 2015.09.28.

Ezektől a csajoktól leesik az állad! Íme, a 6 legszexibb sportág

Hosszú combok, feszes popsik, szûk felsõk. Tényleg szép a versenysport! Összegyûjtöttük a legizgalmasabb sportágakat és a legdögösebb sportolónõket. Cikkünk végén pedig egy extra meglepetésünk is lesz. Neked melyik csaj tetszik?

Itt van az ősz, itt van újra! Bár ez az évszak mifelénk egyenlő a sok csapadékkal és a hűvös, borongós idővel, ám a sport világában nem feltétlenül jelent rosszat. Sőt! Ekkor ugyanis már szinte az összes sportágban elkezdődnek a bajnokságok és a nemzetközi tornák. A %RIPOST% most úgy döntött, átmenetileg hanyagolja Messit, C. Ronaldót, Hamiltont és férfitársaikat.

De csak azért, hogy bemutathassuk azokat a sportolónőket, akik sikeresek, erősek és lélegzetelállítóan gyönyörűek. Szubjektív összeállításunkban a 6 legszexibb sportágat mutatjuk be, cikkünk végén pedig egy igazi meglepetést is tartogatunk nektek. Úgyhogy elég is a dumából, jöjjenek végre a bombázók!

Szörf:

Vitán felül a legszexibb sportág. Napsütés, homokos tengerpart, gyakran falatnyi bikiniben versenyző csajok. Kell ennél több? Naná! Mégpedig az, hogy a női szörfösök mindannyian hibátlan testtel kápráztatják el a férfiakat. No, meg ilyen videókkal:

Akikre érdemes odafigyelni: Anastasia Ashley, Alana Blanchard, Coco Ho. 

 

Röplabda, strandröplabda:

Pontos feladások, kőkemény leütések. Persze, ez is eszedbe juthat a röplabdáról. Mi viszont ezúttal a szűk alsókra, a feszes combokra és popsikra, valamint a helyes arcú lányokra hívnánk fel a figyelmet. Itt az élő példa, a világ egyik legdögösebb röpise, a brazil Jaqueline Carvalho. 

A strandröplabda a fentiekre még rátesz egy lapáttal, itt ugyanis a hölgyek a homokban hemperegnek, ráadásul ezt még kevesebb textilben teszik. Nem csoda, hogy ilyen felvételek készülnek róluk.

Akikre érdemes odafigyelni: Jaqueline Carvalho, Carolina Horta, Ana Gallay.

 

Tenisz:

Bevalljuk, mi egy kicsit már unjuk a Maria Sarapova körüli felhajtást. Szép, szép, nem is vitás, de azért másokról se feledkezzünk meg! Itt van például az új kanadai üdvöske, a britek kedvence, vagy éppen a világbajnok focista párja. Mindannyian olyan csinosak, hogy akár egy szépségversenyen is megállnák a helyüket. 

Akikre érdemes odafigyelni: Eugenie Bouchard, Heather Watson, Ana Ivanovics. 

 

Atlétika:

A sportok királynője több olyan versenyszámot is tartogat a rajongóknak, amelyben igazi gazellatestű csajok mutathatják meg tudásukat. Ilyen például a szexi bemelegítő táncával óriási népszerűségre szert tett Michelle Jenneke.

De ne feledkezzünk meg a gerelyhajító Leryn Francóról sem, aki a 2008-as olimpián robbant be a köztudatba. Na, nem az eredményeivel, mert azok nem nagyon voltak, sokkal inkább az alakjával és a bájos pofijával. Évek óta népszerű modell és férfiak ezreinek álma.   

Vagy ott van a magasugró Blanka Vlasic, aki a sérülései miatt hosszú időre eltűnt, azonban az idei vb-n ezüstéremmel tért vissza. Nemcsak csinos, hanem kitartó is!

Akikre érdemes odafigyelni: Michelle Jenneke, Leryn Franco, Blanka Vlasic.

 

Úszás:

A legszexibb sportágak listájáról nem hiányozhat az úszás sem. A vizes sport dögös képviselői közül többen már pucéran is megmutatták magukat a világnak. Választottjaink közül Natalie Coughlin a férfiak álma: süt, főz, kertészkedik. A közelmúltban visszavonult Stephanie Rice háromszoros olimpiai bajnok, együtt járt Michael Phelps-szel, mi mégis a bájos mosolya miatt kedveljük. Amanda Beard pedig... Nos, ő szinte tökéletes.

Akikre érdemes odafigyelni: Amanda Beard, Natalie Coughlin, Stephanie Rice.

 

Foci:

A végére hagytuk személyes kedvencünket, a labdarúgást. Ebben a sportágban ugyanis annyi szexi puma szaladgál a pályán, hogy szinte választani sem tudnánk közülük a top 3-ba. Oké, azért Sydney Leroux esetében nem kellett sokat gondolkodnunk.

Bármikor célba talál:

Azonban a kanadai Jonelle Filigno, valamint a Sydney Leroux-hoz hasonlóan világbajnok Alex Morgan miatt is érdemes megnézni egy-egy női focimeccset. 

Akikre érdemes odafigyelni: Sydney Leroux, Alex Morgan, Jonelle Filigno.

 

A meglepetés:

Hitted volna, hogy a súlyemelés is lehet szexi? Nem nagyon, ugye? Pedig itt az élő példa, Anna Nyström személyében. A vadító, szőke bombázót már 1,6 millióan követik az Instagramon. Elnézve a közösségi oldalra feltöltött képeit, nem is csodáljuk. Vele búcsúzunk!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szentkirályi Alexandra: Az első csata megnyerve! - fotó

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

life.hu

Alig ismerik a brit király család üdvöskéjét, aki "többet ér", mint Katalin hercegné gyerekei együttvéve

magyarnemzet.hu

A katonakorú ukrán férfiak nem kaphatnak külföldön diplomáciai szolgáltatást

ripost.hu

Nem hiszed el, hogy néz ki manapság a Váratlan utazás főszereplője – galéria

mandiner.hu

Gulácsi megszólalt a Dibusszal való rivalizálásukról

origo.hu

Hatalmasat hazudott Magyar Péter - lebukott

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Fogadjunk, hogy rájuk sem ismersz! Így néznek ki a Farm, ahol élünk sztárjai ma – galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KIAJOBB

Dárdai nagy harcra készül a barátok ellen

KIAJOBB

Óriási ünnep készül, bajnok lehet a Fradi

KIAJOBB

Jönnek a riválisok, egyre nehezebb dolga lesz Szoboszlainak

KIAJOBB

Ezzel minden véget érne, óriási esély előtt áll a Fradi

KIAJOBB

Ebből mi lesz? Szoboszlai Dominik balhés edzőt kaphat Liverpoolban

KIAJOBB

Ez bizony BL-történelem: szenzációs magasságokba emelkedett a magyar edző

KIAJOBB

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

KIAJOBB

Ez nagyot szólna, Szoboszlaiéktól csak a szokásos bravúrt várják el