6 éve

Ilyet még nem láttál! Durván káromkodott gazdájával a dühös kakadu!

Ericnek, a szókimondó szárnyasnak egyáltalán nem tetszett, hogy rákényszerítették egy tál brokkolira. Nyomdafestéket nem tûrõ módon adott hangot felháborodásának!

Az általában békés természetű madár teljesen kiakadt, amikor állatorvosi javaslatra arra kényszerítették, hogy egyen meg egy tál brokkolit. Eric, a beszélő kakadu többszöri noszogatásra sem volt hajlandó eleget tenni a kérésnek, sőt, egyre agresszívabbá vált!

Csőrével felborította a zöldségestálat, majd nyomdafestéket nem tűrő hangon kezdte szidni gazdáját - számolt be róla a Daily Mail.

"Szeretném, ha megmutatnád a gyerekeknek, hogyan majszolod a brokkolit!"

- hangzott a kérés, az ausztrál származású szárnyas azonban ahelyett, hogy engedelmeskedett volna, durván visszaszólt tulajdonosának.

Persze, k*rvára igazad van!

- hajtogatta a felbőszült madár, aki rendszeresen legendának nevezi magát.

Eric gazdája azonban nem adta fel, kitartóan próbálta rávenni az engedetlen kakadut, hogy viselkedjen normálisan. Már három tál brokkolit is adott neki, Ericnek azonban a felvétel idején semmi sem volt jó.

Az összes zöldséget darabokra tépte, a tálat pedig heves szitkozódás közepette leborította az asztalról. Elképesztő akciójáról egy videó is született, ami egy nap alatt bejárta az egész világot!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!