Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
INSIDER

Szerző Mongyi Nikolett

Létrehozva: 2024.10.10. 19:00

„Megfojtottad az anyámat?” – a 9 éves Dominik talált rá Zsani holttestére – videó

Károlynak bíróság elé kellett állnia, emberöléssel vádolják. A gyanú szerint megfojtotta élettársát, míg a nő 9 éves kisfia a másik szobában volt. Végül a gyermek talált rá halott édesanyjára. A férfit egy moziban fogták el.

Szerző Mongyi Nikolett

Lábbilincsben és vezetőszáron hozták csütörtökön, október 10-én reggel a Fővárosi Bíróságra azt a 34 éves férfit, aki a vád szerint 2022. áprilisában egy zuglói lakásban megfojtotta élettársát. C. Károly először összeveszett Zsanett-tel, majd rátámadt és megölte. Mindeközben a nő gyermeke a 9 éves Dominik a másik szobában volt és végig hallgatta a történteket. A férfit végül egy moziban fogták el, éppen egy szuperhős-filmet nézett az anyjával.

megfojtotta élettársát
Tagadja a férfi, hogy megfojtotta élettársát Fotó: Bors

A bírósági tárgyalás a férfi meghallgatásával kezdődött, akinek így alkalma volt részletesen elmesélni, hogy szerinte mi történt a kérdéses napon. 

Szeretném leszögezni, hogy nem öltem meg senkit

 – kezdte C. Károly. "Én egy baráton keresztül ismertem meg Zsanettet, akinek akkor már volt egy kisfia a 9 éves Dominik. Éppen egy szakítás után voltam, ami nagyon megviselt, ezért örültem neki, amikor randizni mentünk Zsanival. Egy kocsmába mentünk Budapesten, ahol ő elég sokat ivott, nagyon rámenős volt. Már az első alkalommal felhívott magához, közvetlen volt velem."

Ahogy Zsani és a férfi egyre jobban megismerték egymást, kiderült, hogy egy ismerőse a nő lakásában él vele és a kisfiával, ami dühítette Károlyt. Azonban a férfinak is volt egy titka, ugyanis akkor engedték ki a börtönből, próbaidőn volt. 

megfojtotta élettársát
A férfi börtönből szabadult és éppen próbaidejét töltötte Fotó: Ripost

Furcsa volt, hogy vele él egy barát, akivel egyébként egy ágyban aludt és korábban le is feküdtek egymással

 – mondta tovább.  

Nekem ez nem tetszett, de továbbra is ismerkedtünk egymással. Ekkor buktak ki azok a dolgok, hogy Zsani elég sok alkoholt fogyasztott, nagyon sűrűn volt részeg, de végül mégis úgy döntöttünk, hogy a haverját elküldi a lakásból, hogy én be tudjak költözni. Végül is váltottuk egymást. Ekkor jól alakultak a dolgok és még nem akartam elmondani neki, hogy én próbaidőn vagyok, mert két év nyolc hónapot voltam börtönben…

A Ripost információi szerint C. Károly szexuális erőszak miatt került börtönbe. Miután letelt a büntetése, az édesanyja tartotta el, ő nem dolgozott. 

Beköltöztem Zsanihoz és Dominikhoz. Én nagyon jó kapcsolatban voltam a kisfiúval, sokat játszottunk és volt, hogy én hoztam-vittem, ahova kellett. Sosem voltak anyagi problémáink, mert Zsani takarítóként dolgozott, jól keresett, engem meg anyukám pénzelt. Más problémák voltak, leginkább az ivás miatt, de azt hittem, majd idővel megoldódik. A kisfiú apjával és a korábban a Zsaninál élő haverral is voltak gondjaim.

A férfi elmondása szerint Zsanett otthon általában részeg volt, ami miatt sok vita volt közöttük. 

Sűrűn vitatkoztunk, de mindig próbáltam megbeszélni vele

 – mondta Károly. "Elég sűrűn voltam féltékeny is a haverjára, de szerintem ez normális. Aztán, amikor Zsani megnyugtatott, hogy a haverja a fiúkat szereti jobban, azóta már ezen sem izgultam. Viszont a kérdéses nap előtt mondta, hogy eljön hozzánk és a Dominikhoz a haverja, mert már nagyon összeszokott a kisfiúval. Valamilyen ünnep volt, már nem emlékszem. Azon venne részt. Én pedig kiakadtam, hogy ne hozza már el, hiszen korábban lefeküdtek, végül is az exe. Ezen sokat vitatkoztunk."

A vádirat szerint, április 3-án délelőtt is összevitatkoztak Károlyék, miközben otthon volt Dominik is. Délután a férfi könyökével véletlenül megütötte a kisfiú szemét, ami miatt az anya számon kérte őt, majd a vita hevében pofon verte. Ezután a konyhában folytatódott a kiabálás, míg Dominik a szobában maradt, a vádlott nem engedte, hogy kijöjjön onnan. Zsanették között olyannyira elfajult a veszekedés, hogy Károly rátámadt és megfojtotta. A kisfiút felszólította, hogy maradjon a szobában, bújjon el, mert hamarosan jön a rendőrség és magára hagyta, elment a lakásból. Dominik végül előbújt a rejtekhelyéről és az előszobába ment, ahol megtalálta halott édesanyját. A Ripost információi szerint ő próbálta meg újraéleszteni és hívta az édesapját, aki végül riasztotta a rendőrséget és a mentősöket. 

megfojtotta élettársát
Lábbilincsben hozták a vádlottat Fotó: Ripost

Elhagytam a lakást és hazautaztam anyukámhoz, mert elég ideges voltam és ilyenkor ő tud megnyugtatni. Folyamatosan irkált nekem a Zsani, de én nem foglalkoztam vele. Majd Dominiktól is kaptam egy üzenetet, hogy „Kajak megfojtottad anyámat?” Ezt nem tudtam hova tenni. Végül anyával elmentünk a Pólusba, ahol beültünk egy filmre. Innen vittek el a rendőrök, akik elmondták, hogy Zsanit megfojtották. Én nem tudom ki tehette, de nem én voltam

 – zárta szavait Károly.

Információink szerint a rendőrség Dominikot is meghallgatta, aki elmondta, más nem volt a lakásban velük, csak Károly. A Fővárosi Főügyészség a férfit emberölés bűntettével, valamint kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja.

A férfit a moziban fogták el, az erről készült felvételt itt tudod megnézni: 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek