Létrehozva: 2024.10.21. 17:00

„A nénin kívül soha senkit nem lehetett látni még ünnepekkor se” – egész Gyula a tűz idős áldozatát siratja

Szörnyű tragédiában vesztette életét egy idős asszony Gyulán. Bár 3 tűzoltóegység is a helyszínre sietett, a néni életét már nem lehetett megmenteni, a tűz végzett vele.

Szerző H.N.ZS.

Gyulán egy kétszáz négyzetméteres családi házhoz riasztották a tűzoltókat, akik 3 járművel azonnal a helyszínre siettek. A tűz vélhetően egy 70 éves idős asszony 25 négyzetméteres szobájában keletkezett, ahol a szakemberek szerint az ágy és ruhadarabok kaptak lángra. Bár a lánglovagok néhány perc alatt megfékezték a tüzet, az idős asszony életét már nem lehetett megmenteni. A tragédiában elhunyt idős asszonyt sokan szerették, mert mindenkihez volt egy kedves szava. Rengetegen gyászolják.

tűz
A tűzben egy idős asszony vesztette életét Fotó: Jeppe Gustafsson / Shutterstock / Képünk illusztráció

A pusztító tűz lett a néni végzete 

„Szegény néni, mindennap az ablakon kihajolva nézelődött. Őszinte részvétem a családnak!” - írja egy helyi Facebook csoport tagja. Az eset érdekessége, hogy a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az emeleten is élt három ember, akik az oltást és az épület átszellőztetését követően visszatérhettek otthonukba. Lapunk informátora 14 éve lakik az utcában és elmondása szerint szinte sosem látott mozgást az idős néni házában, így meglepődött mikor kiderült, laknak felette.

Nem nagyon mozdult már ki, még a nevét sem tudom. Az ablakon mindig próbált mindenkivel beszélgetni, és ott várta az ebédjét, amit rendelt. Ha ott sétáltunk el előtte, mindig megkérdezte, hogy vagyunk, hogy vannak a gyerekek. Nagyon kedves volt

 – meséli lapunk informátora, aki csak akkor értesült róla mi történt, mikor reggel meglátta a ház előtt a katasztrófavédelem, a rendőrség és a temetkezési vállalkozó embereit.

Érdekes, hogy mindenhol azt írják, hogy rajta kívül még 3 személy lakik abban a házban, de a nénin kívül soha senkit nem lehetett látni még ünnepekkor se

 – meséli kérdőn informátorunk, aki úgy tudja, bár az idős nőnek voltak gyerekei és unokái, ritkán látogatták őt, mert nagyon messze élnek. Lapunk természetesen megkereste a Békés-Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot is, akik cikkünk megjelenéséig nem küldték meg válaszukat. Cikkünket válaszukkal frissítjük!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek