INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.24. 09:12
Módosítva: 2024.10.24. 09:19

Rendkívüli bejelentés: változott Sallai Nóra állapota, így van most a színésznő

Úgy tudni, hogy javult az állapota a színésznőnek.

Közel négy hete történt Sallai Nóra autóbalesete Alsónémediben, egy BMW-vel ütköztek. A BMW sofőrje a megengedett 50 km/h sebességnél jóval többel haladt, így már nem tudta elkerülni az ütközést. Míg Sallai Nóráék súlyos sérülést szenvedtek, a BMW utasai könnyű sérüléseket szereztek. A balesetet nem élte túl a színésznő kisfia, Bende a kórházban meghalt.

sallai nóra
A színésznő állapota javult. / Fotó: Hot archív

Médiainformációk szerint a színésznő állapota javult kissé, már néha kinyitja rövid időre a szemét, de nincs tudatánál. Átszállították egy Budapest környéki rehabilitációs intézetbe, hogy ott folytassák a kezelését. Már nincs lélegeztetőgépen, pár napig megfigyelték, hogy mennyire stabilan és biztosan képes önállóan lélegezni. A biztató jelek után az orvosok nem látták indokoltnak, hogy továbbra is az intenzív osztályon kezeljék - írja Origo.

Mint azt megírtuk, közeleg Sallai Nóra kisfiának temetése. A családra kegyetlen napok várnak a kisfiútól való búcsúzás miatt. A drámát fokozza, hogy a színésznő az állapota miatt elbúcsúzni sem tudott egyetlen gyermekétől.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek