INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.02. 12:39
Módosítva: 2024.10.02. 12:39

Rekordnézettséget ért el Magyar Péter volt barátnőjének interjúja

Az 50 perces beszélgetés 1 millió 350 ezer megtekintésnél jár!

Magyar Péter korábbi barátnője, Vogel Evelin exkluzív interjút adott az Indexnek, amely szeptember 25-én jelent meg és abszolút rekordot jelentő 1,35 millió megtekintést hozott az Index és az Indamedia különböző felületein – derül ki a lap tájékoztatójából.

Rekordnézettséget ért el Magyar Péter volt barátnőjének interjúja

Az interjúban Vogel Evelin a következőkről beszélt: Már a Tisza Párt kezdeteinél Magyar Péter barátnője volt, így látta, nem egyedül az ő érdeme volt, hogy ideáig jutott. A megfelelő emberek támogatására volt szüksége, akik hittek a változásban.

Vogel Evelin utalt megismerkedésükre, valamint kapcsolatukra. A politikus elmondta neki, miért mondott le az állami cégekben betöltött pozícióiról, de ezt a nő már nem hiszi el, hogy valóban így történt. Sőt azt is kétli, hogy valóban változást akart az országban.

Vogel Evelin állítása szerint a kampányidőszakban Magyar Péter csak saját magára koncentrált. A csapata foglalkozott a szervezetépítéssel, és ha elégedetlen volt, akkor barátnőjén vezette le a feszültséget - emlékeztetett az Index. „Nehéz eset volt, negatív visszajelzései voltak, mindenki rosszul dolgozott, mindenki hülye, mindenki agyhalott.”

"Vogel Evelin szerint a Tisza Párt elnökének titka abban rejlik, hogy olyan környezetből jött, hogy hitelesen tud beszélni."

Ki tudja rántani az apátiából az embereket, jó kommunikációs készségei vannak. Viszont az emberek nem látják, kicsoda valójában, „mert ő nem az, aminek látszik”.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek