INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.18. 06:30
Módosítva: 2024.10.18. 07:43

Ősz esőkabát nélkül? Ilyen hétvégi időjárás vár ránk!

Máris kiderül, hogy a szebbik vagy a csúnyábbik arcát mutatja az ősz!

Ha a  tavasz ravasz, az idei ősz finoman szólva is sokszínű. Kaptunk esőt, áradást, szelet és kellemes vénasszonyok nyarát. Vajon az előttünk álló hétvégére hogy készüljünk? Máris kiderül a Köpönyeg.hu prognózisából!

lehűlés ősz
Ki ne szeretné a szép őszt?! (Fotó: Pexels)

Pénteken az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, de délnyugaton erősen megnövekszik a felhőzet – itt kisebb eső is előfordul. A délkeleti, keleti szél megélénkül. 15-17 fok körül alakul a hőmérséklet.
Szombaton a Nyugat-Dunántúlon rétegfelhős lesz az ég, csak estétől csökken jelentősebben a felhőzet. Máshol ugyanakkor sok napsütésre van kilátás. A keleti szél már csak néha élénkül meg. 12-18 fok valószínű délután.
Vasárnap ragyogó októberi napsütés várható, kizárt a csapadék. Csak kevés fátyolfelhő jelenik meg az égen. 15 fok körüli értékeket mérhetünk majd.
Hétfőn a párásság megszűnése után szikrázóan napos idő valószínű. Nem lesz eső továbbra sem. Reggel talaj menti fagyok lehetnek, délutánra 16 fok köré melegszik a levegő.
Kedden folytatódik a csendes őszi idő többórás napsütéssel, kevés felhővel. Nem lesz csapadék. 14 és 19 fok közé erősödhet a nappali felmelegedés.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek