INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.14. 14:25
Módosítva: 2024.10.14. 14:26

Magyar Péter blöffölt: nem jelentette fel a volt barátnőjét

Semmi nem igaz a Tisza párt elnökének vádjaiból?

Miután szeptemberben megjelent Vogel Evelin Indexnek adott interjúja, Magyar Péter azt állította, hogy a volt barátnője harminc millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőle és a párt másik öt tagjától, ezért feljelentést tesz ellene. A Mandiner most kiderítette, hogy Magyar Péter feltehetően csak blöffölt, mivel az általa megfogalmazott súlyos vádak miatt végül mégsem fordult a hatóságokhoz.

Magyar Péter blöffölt: nem jelentette fel a volt barátnőjét

„Miután a zsarolását visszautasítottuk, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével Kubatov Gáborral és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az indexen megjelent hazug propaganda interjút" 

- fogalmazott szeptemberben Magyar, hozzátéve, hogy ebben a helyzetben nem tehet mást, mint hogy feljelentést tesz zsarolás bűntette miatt Vogel Evelin ellen. Magyar később az ATV-ben is megerősítette, hogy feljelentést tesz, és azt is elmondta, hogy állításait öt tanú is alá tudja támasztani.

A feljelentéssel fenyegetőző Magyar Péter ügyének kapcsán a Mandiner most megkereste a Fővárosi Főügyészséget, amely válaszában azt közölte: "az illetékességi területükön nem azonosítható olyan feljelentés, amelyet európai parlamenti képviselő tett zsarolás gyanújával".

Mindezen tények alapján felmerül a kérdés, hogy Magyar Péter súlyos állításai igazak-e és ha ennyi bizonyítéka és tanúja van, akkor eddig vajon miért nem fordult a hatósághoz? 

Vogel Evelin visszautasította Magyar Péter súlyos vádjait.

Mint ismert, Vogel Evelin először az Indexnek adott interjút, amiben Magyar Péter kirívóan erőszakos és agresszív viselkedéséről beszélt. Vogel elmondta, hogy Magyar többször fenyegetően lépett fel vele szemben, és ő volt az, akin mindig lecsapódott a haragja. 

Vogel Evelin nemrég egy újabb videóval jelentkezett, ezúttal a közösségi oldalán, ahol visszautasította Magyar Péter vádjait, mondván: soha nem zsarolt senkit. Emellett beszélt "a viharos és sokszor nyomasztó kapcsolatukról", valamint arról, hogy Magyar Péter és Radnai Márk néhány héttel ezelőtt szemtől szembe megfenyegette és zsarolta őt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek