Létrehozva: 2024.10.21. 16:35

Dráma Győrben: kukásautó gázolt halálra egy asszonyt

Bár mindent megtettek a megmentéséért, az eset után a kórházban elhunyt. A kukásautó az egyik kis utcában gázolta halálra.

A borzalmas baleset még pénteken, október 18-án délelőtt történt Győrben, a Földes Gábor utcában: információink szerint egy asszony éppen az utcán sétált, amikor egy arra dolgozó kukásautó sofőrje elgázolta. 

kukásautó
Mártát egy kukásautó gázolta halálra. Az esetet nem csak a rendőrség, hanem a szemétszállító cég is vizsgálja   Fotó: Nagy Gábor / Kisalföld

Úgy tudjuk, hogy a kukásautó azonnal fékezett és megállt, a rémült környékbeliek és a kukások pedig azonnal segítséget hívtak. A mentősök perceken belül a helyszínre értek, a nőt pedig eközben kiszabadították a hatalmas monstrum fogságából. Úgy tudjuk, hogy a nő ekkor még életben volt, viszont válságos állapotban vitték be a kórházba. Ott azonban hiába harcoltak az életéért: az asszony olyan súlyosan megsérült, hogy végül a kórházban elhunyt, az életét minden küzdelem ellenére sem sikerült megmenteni. 

Lapunk úgy tudja, hogy az idős áldozatot, Mártát sokan ismerték a környéken, most több tucat ember gyászolja az asszonyt. Ők a történtek után teljesen összetörtek és egyelőre képtelenek felfogni, hogy soha többé nem ölelhetik meg Mártát. Egyelőre ők sem tudják, hogy mi okozta a tragikus végkimenetelű balesetet és ezzel szeretett barátnőjük halálát. A balesetet okozó sofőr munkáltatója, a helyi hulladékgazdálkodó cég is részvétét fejezte ki a gyászoló ismerősöknek: 

A mai napon egy sajnálatos közúti baleset történt, melynek következtében a rendőrség tájékoztatása alapján egy személy életét vesztette. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. minden munkatársa osztozik a hozzátartozók fájdalmában. A család felé ezúton szeretnénk részvétünket kinyilvánítani

 - mondta el a Kisaföldnek Nagy Csaba, a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője. Hozzátette, hogy a rendőrségi eljárás mellett ők maguk is indítottak belső vizsgálatot: 

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a járművezető felelősségével kapcsolatosan azonnali hatállyal elrendeltük a belső vizsgálatot

 - szögezte le. 

Idén nem ez volt az első ilyen tragédia: augusztusban Nagykanizsán gázolt halálra egy nőt a kukásautó. A baleset az ottani Kossuth téren, azaz egy olyan útszakaszon történt, ahol gyalogosok és járművek egyaránt közlekednek. A 37 éves nő a helyszínen meghalt. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek