"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
INSIDER

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.11. 06:30

Kettős fronthatás: Nagy fordulatot vesz az időjárás, erre jobb, ha mindenki felkészül

Hidegfront miatt csökken le a hőmérséklet.

Pénteken reggel keleten még előfordul eső, zápor, majd mindenhol csökken a felhőzet. Délután többórás napsütés valószínű felhőátvonulásokkal. 16 és 22 fok közé csökken a hőmérséklet. Erős lesz az ÉNy-i szél - írja a Köpönyeg.

felhő, felhős, időjárás
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Szombaton hajnalban pára és ködfoltok képződnek, napközben pedig sok napsütés lesz. Csapadék nem valószínű, és a szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Vasárnap fátyolfelhők enyhén szűrhetik a napsütést, de csapadékra nem kell számítani. A hőmérséklet csúcsértékei várhatóan 15 és 22 fok között alakulnak, kellemes őszi idő várható.

Hétfőn a hajnali pára- és ködfoltok eltűnése után többnyire napos idő várható, helyenként kevés fátyol- és gomolyfelhővel, csapadék nélkül. A hőmérséklet 15-22 fok között valószínű.

„Kettős fronthatás terheli szervezetünket. A hidegfrontra érzékenyekre gyakorol kifejezettebb stresszt az időjárás. A megfigyelések szerint a hidegfrontra érzékenyeknél a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő fejfájás alakulhat ki, valamint a stroke kialakulásának kockázata is fokozottabb lehet. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, fáradtságérzet, álmatlanság, csökkenhet a teljesítőképességük. A szív-és érrendszeri betegeknél gyorsabbá válhat a szívműködés, emelkedhet a vérnyomás, emiatt is nőhet a vérzésre való hajlam (agyvérzés) és gyakoribbá válhatnak az embóliák, vérrögös elzáródások (szívinfarktus, stroke)” - figyelmeztet dr. Pukoli Dániel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek