Létrehozva: 2024.10.16. 06:30
Módosítva: 2024.10.16. 07:48

Óriási fordulat áll be az időjárásban: ennek sokan nem fognak örülni

Ebben nem lesz köszönet. Mutatjuk a részleteket.

Az elmúlt napok időjárása őszies volt. Néha sütött a nap, néha pedig esett az eső, eközben pedig a hőmérsékleti értékek fokozatosan csökkentek. Az utóbbi pedig a következő időszakban sem lesz másként.

ősz, időjárás, napsütés, falevelek
Folytatódik az őszies időjárás Fotó: Unsplash

Ugyanis szerdán a Dunántúlon tartósabban rétegfelhős lesz az ég, míg keleten sok napsütésre van kilátás. Nem lesz csapadék. A keleties szél egyre inkább megélénkül. 16 fok körüli értékeket mérhetünk - olvasható a Köpönyeg legfrissebb előrejelzésében.

Ekkor érkezik az igazi lehűlés

Csütörtök

DNy, Ny felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, ám záporeső inkább csak Zala, Somogy vármegyékben fordulhat elő. A keleties szél megerősödik. Marad a 15-17 fok körüli maximum.

Péntek

Nagyrészt erősen felhős idő várható, de csapadék nem valószínű. A keleties irányú szél több helyen megélénkül, és egy-egy helyen erős széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet 15 °C körül alakul.

Szombat

Kellemes őszi idő várható. A nap folyamán változóan felhős égbolt lesz jellemző, de hosszabb napos időszakokra is lehet számítani. Csapadék nem valószínű, és hajnalban néhol pára- és ködfoltok képződhetnek. A keleti és délkeleti szél több helyen megélénkülhet, de erős széllökések csak elvétve fordulhatnak elő. 13-19 fok várható délután.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek