A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.06. 14:31

Orbán Viktor: Magyarország 14 éve sikeresen harcol a nemzetközi baloldal ellen

Magyarország 14 éve sikeresen harcol a nemzetközi baloldal ellen - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök vasárnap az olaszországi Pontidában.

A kormányfő, aki a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésének díszvendégeként szólalt fel több más európai jobboldali politikus mellett, beszédében kiemelte: a magyarok küldetése, hogy bebizonyítsák, a baloldal legyőzhető.

 Mi ötször legyőztük őket

 - jelentette ki. 

A magyar példát bemutatva úgy fogalmazott: mi sikeresebben kormányzunk, mint a baloldal, a patrióták sikeresebben kormányoznak, mint a nemzetközi baloldal. 

ORBÁN Viktor
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, díszvendég beszédet mond az olasz jobboldali Liga párt nagygyűlésén a bergamói Pontidában 2024. október 6-án. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Kitért arra is, hogy Magyarországon ma teljes foglalkoztatottság van, az adókat csökkentik, a béreket növelik, segítik a vállalkozásokat és megvédik a családokat. 

Nem engedjük, hogy viccet csináljanak a házasságból, nem engedjük, hogy bohócot csináljanak a családjukat szerető emberekből - jelentette ki. 

Családok nélkül nincs jövő 

- mondta Orbán Viktor, aki szólt arról is, hogy a magyar alkotmány rögzíti: "a házasság egy férfi és egy nő". 

Azt is kimondja az alaptörvény, hogy az apa férfi, az anya nő - tette hozzá, kiemelve: ez akkor is így lesz, ha a nemzetközi baloldal "a feje tetejére áll".

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek