Létrehozva: 2024.10.16.

„Olyan nagy a fenekem, hogy nem férek fel a rendes járatokra - magánrepülőt kell vennem”

Nagy áldozatokat kellett hoznia a hölgynek.

Egy modell elárulta, hogy nem maradt más választása, mint magánrepülőgépen utazgatni, miután állítása szerint, a „légitársaságok kitiltották” érzéki alakja miatt.

erotika, erotikus, szexi
A csinos modellnek magánrepülőre kellett váltani, mert a hagyományosokon már nem fért el kényelmesen Fotó: Pexels

A lenyűgöző Gracie Bon, aki nem szégyelli megmutatni a „narancsbőrét és striáit”, olyan bomba hátsóval büszkélkedhet, hogy nem fér el a normál repülőgépüléseken. A 27 éves nő, aki egyébként a Fashion Nova nagykövet, aki elképesztő kilencmillió Instagram-követővel büszkélkedhet, korábban két-három ülésre is szüksége volt, hogy kényelmesen le tudjon ülni.

A repülőgépeknek nagyobb ülésekkel kellene rendelkezniük. Nem az én hibám, hogy ekkora a fenekem

- panaszkodott az influenszer.

A sztár a szélesebb ülőhelyekért folytatott kampánya zsákutcába jutott, és most azt állítja, hogy a magánrepülés az „egyetlen megoldás” számára. Az új repülési módjával kérkedve Gracie bepillantást engedett követőinek a csillogó utazási életébe - és egy olyan magánrepülőre, ahol nem volt biztos benne, hogy el fog férni.

A légi járművön a „kedvenc helyéről”, a „VIP” mosdóról áradozott. A tágas és puccos mosdóban kényelmesen elintézheti a dolgait és felfrissülhet, bár bevallotta:

„Nem vagyok benne biztos, hogy beleférek, de majd meglátjuk”.

A 10 órás út alatt Gracie a nap negyedik étkezését fogyasztotta el - egy finom csirkés wrapet, salátát és gyümölcsöt. Utána három órán át aludt, és megjegyezte, hogy „úgy aludt, mint egy királynő”.

Ragaszkodik ahhoz, hogy a magánrepülés megváltoztatta az utazáshoz fűződő viszonyát, és azon gondolkodik:

A magánrepülés a megoldás az olyan lányok számára, mint én?

Annak ellenére, hogy korábban tagadta a plasztikai beavatkozásokat, Gracie továbbra is szűkszavúan nyilatkozott arról, hogy megműtette-e valamilyét. A múltban azzal vádolták, hogy különböző szépészeti beavatkozásokon esett át, többek között fenékfelvarráson, mellimplantátumokon, ajaknagyobbításon, botoxon, hogy javítson a külsején, de ezeket az állításokat még nem erősítették meg - írja a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek