Létrehozva: 2024.10.26. 11:45

Nagy István agrárminiszter: Brüsszel a magyar gazdákat akarja megkárosítani

Fontos videót tett közzé közösségi oldalán a politikus.

A magyar gazdákat tönkretenné, ha Brüsszel elvenné a területalapú támogatásokat – erre hívja fel a figyelmet Nagy István agrárminiszter Facebook-videója, melyben elhangzik:

"Meg kell őrizni minden gazdának a terület alapon járó forrásokat, és egyaránt biztosítani kell a vidékfejlesztési támogatásokat is. Brüsszel már szövetségest is talált Magyar Péter személyében, hogy megkárosítsák a magyar gazdákat és elvegyék a pénzüket. 

Magyar Péter támogatja a tervet, ezzel ismét bebizonyította, hogy Brüsszel embere. 

Nagy István kiemelte: Brüsszel lépése nem csak a magyar gazdák megélhetését fenyegeti, de élelmiszer árrobbanáshoz is vezethet, ami minden magyar embert érint. 

"Visszautasítjuk a felelőtlen fenyegetéseket, mert az ilyen magatartás beláthatatlan következményekkel járhat. A nemzeti kormány mindig a magyar gazdák és a magyar emberek oldalán áll" – hangsúlyozta. 

A magyar gazdák megélhetése és az emberek mindennapi kenyere nem lehet a brüsszeli politikai játszmák eszköze. Elég a gazdák elleni hangulatkeltésből, elég a zsarolásból! Magyarország minden eszközzel fel fog lépni annak érdekében, hogy megvédje a gazdák érdekeit és a hazánknak járó uniós mezőgazdasági forrásokat

 – zárta bejegyzését.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek