INSIDER

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.07. 06:30
Módosítva: 2024.10.07. 07:34

Bekeményít az időjárás, mutatjuk, hogy mikor jön a változás

Hamarosan ismét csapadékra kell számítani.

Szerző L.A.

Hétfőn hajnalban, reggel elsősorban az északkeleti és keleti területeken képződhet pára, köd, valamint rétegfelhőzet. Napközben inkább gomolyfelhők lesznek jellemzők, hazánk nagy részén több órán át süt majd a nap. Északkeleten elszórtan előfordulhat kisebb eső, miközben a déli és délnyugati szél több helyen megélénkül. A hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

felhő, felhős, eső, csapadék, zivatar
Fotó: Unsplash

Kedden változóan felhős időre van kilátás, több órán át élvezhetjük a napsütést. Éjszaka és reggel elsősorban az északkeleti területeken fordulhat elő pára, köd, vagy rétegfelhőzet. Csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél több helyen megélénkül, különösen az Észak-Dunántúlon, ahol erősebb széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet kellemesen alakul, 17 és 24 fok közötti maximumokra lehet számítani.

Szerdán nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul ki eső, zápor. 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk. A délnyugati szél megélénkül - írja a Köpönyeg.

Csütörtökön változó felhőzet várható, időnként napsütéssel. Szórványosan előfordulhat eső vagy zápor, és hajnalban helyenként ködfoltok is kialakulhatnak. A déli és délnyugati szél többfelé megerősödik. A hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek