Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.28. 19:00

Tucatnyian gyászolják a bárándi baleset áldozatát, Tamást: "Semmi keresnivalójuk itt a kamionosoknak"

Egy kocsi és egy nyergesvontató ütközött frontálisan. A bárándi baleset egy 24 éves fiatal életét követelte. Tamást tucatnyian gyászolják.

A borzalmas baleset Bárándon történt, a 42-es főúton, ahol egy nyergesvontató és egy kocsi ütközött össze az éjszakai órákban. Információink szerint a sötétkék Volkswagen sofőrje éppen a településen autózott át, amikor a Kossuth utca egyik kanyarjánál áttért a szembe jövő sávba – egyenesen neki, a halálos végzetet jelentő nyergesvontatónak. 

borzalmas baleset
A borzalmas baleset Bárándon történt, a fiatal sofőrt már hiába emelték ki a kocsiból, nem lehetett megmenteni Fotó: Tóth Imre / Haon

Bárándi baleset: szinte semmi nem maradt a kocsiból

A kocsiból szinte semmi nem maradt, az autó eleje szinte teljesen megsemmisült. Úgy tudni, hogy a borzalmas csattanásra többen is kirohantak, az egyik közeli épületből kirohanó emberek húzták ki a férfit is. 

"Összeütközött egy személyautó és egy nyerges vontató a 42-es főúton, azaz a Kossuth úton, az Arany János utca közelében, Bárándon. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket"közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kiérkező mentősök a helyszínen elkezdték a sofőr ellátását, azonban olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. 

Tucatnyian gyászolják Tomit

Információink szerint a sofőr a közelben élő fiatal, a 24 éves B. Tamás volt. A fiatalt rengetegen ismerték a környéken, családja és barátai pedig teljesen összeomlottak a tragédia után. Sokan nem értik, hogyan is történhetett a végzetes baleset, hiszen a fiatal ismerte az utat. Így többen azt gyanítják, hogy megcsúszhatott az úton. 

Rokonai azt sem értik, hogy mit keresett a kamion az úton, szerintük ugyanis nem szabadna megengedni, hogy az ekkora monstrumok belterületen haladjanak át:

Semmi keresnivalójuk a kamionosoknak ezen az útvonalon, van autópálya.... Nyugodj békében, testvérem! Hiányozni fogsz nekünk, szeretünk nagyon

– írta az egyik gyászoló rokona. 

A Haon szerint viszont többen arról beszéltek, hogy a fiatal már korábban is cikázott az úton, emellett nagy sebességgel haladt, így nem kizárt, hogy eközben térhetett át a kamion sávjába. A baleset körülményeit és azt, hogy a sofőr fogyasztott-e alkoholt, a rendőrség vizsgálja. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek