Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a cigarettacsempész

INSIDER
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.15. 10:01
Módosítva: 2024.10.15. 10:01

Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a cigarettacsempész

Magyar Péter a csillagokat is lehazudja az égről, hogy eltolja magától cigarettacsempész barátját, de a tényeken még ő sem tud változtatni. Az előzetesben lévő Cs. Sándor a TISZA párt vezető kampány-rendezője volt! A magánéletben is szoros kapcsolatot ápoltak.

A TISZA párt egyik legfontosabb kulcsfigurája volt az szolnoki férfi, akit cigarettacsempészet és pénzmosás miatt tartóztattak le múlt héten. A Metropol által összegyűjtött bizonyítékok alapján  Cs. Sándor áprilistól, már a kezdetektől Magyar Péter egyik legfontosabb embere volt: ő szervezte az országjáró furgonos körutat és a legnagyobb tüntetéseket. A Tisza párt elnöke most mindezt próbálja letagadni. Magánéleti kapcsolat is volt közöttük, gyakran jártak együtt különféle szórakozóhelyekre.

Magyar Péter és a cigarettacsempész Cs. Sándor többször együtt buliztak budapesti szórakozóhelyeken

Miután a botrány kirobbant, Magyar Péter és Tisza Párt egy közleményben ugyan elismerte, hogy a cigarettacsempészettel vádolt férfi valóban a párthoz köthető, azonban igyekeztek közönséges szimpatizánsként beállítani.

A pánikszerű kármentésben Magyar Péter odáig ment, hogy a Tisza párt hétvégén megrendezett ajkai találkozóján azt mondta: 

„a rácsok mögött lévő férfi csak egy vidéki aktivista, aki egyszer odalépett hozzá, és kért egy közös képet, de már törölték a regisztrációját”

 – tehát minden a legnagyobb rendben.

 

Magyar Péter állításával ellentétben azonban a valóság az, hogy a cigarettacsempész Cs. Sándor a Tisza párt egyik fontos vezetője volt. Ő rendezte a párt tüntetéseit, például a Hősök terén, és a Várkert Bazárnál. Vezető rendezőként, elsőszámú szervezőként tevékenykedett!

 Ezt fényképek sora bizonyítja.

Cs. Sándor rendezte Magyar Péter Hősök terén rendezett tüntetését. Végig rendező feliratú nyakbaakasztó lógott rajta
A Tisza-párt csapatának oszlopos tagja volt a cigarettacsempész.
Vezető szervezőként irányított,

A tüntetés-rendező tevékenysége mellett Cs. Sándor aktív szerepet vállalt Magyar Péter tavaszi országjáró furgonos körútjában is. A Metropol információi szerint ő választotta ki a helyszíneket, és országos kapcsolatai révén, amelyek összefügghettek a széleskörű cigarettacsempészettel szervezte az aktivisták hálózatát.

Cs. Sándor  a cigarettacsempészet révén szervezte az aktivistákat.
Ő csődítette az embereket Magyar Péter köré.

Információink szerint Magyar Péter egyre fontosabb feladatokat adott a cigarettacsempésznek. Ő volt a kampánybusz parancsnoka. 

Cs. Sándor volt a Tisza párt kampányparancsnoka.

A választások után Cs. Csaba újabb fontos feladatot kapott: Magyar Péter őt bízta meg a Tisza-szigetek koordinálásával is. Ebben a minőségében vették őrizetbe cigarettacsempészet és pénzmosás gyanújával a múlt héten.

Nagy Ervin és Kulja András: a Tisza pártban mindenki jól ismerte a cigarettacsempészt.

Ahogy arról a Ripost korábban beszámolt, a Tisza-párti aktivisták a hétvégén feladatul kapták, hogy minden felületet gondosan átvizsgálva a lehető leggyorsabban teljesen tüntessék el a Magyar Péterrel  szorosan együtt dolgozó cigarettacsempész nyomait, hogy a nyilvánosságra került bűncselekményt a lehető legkevésbé lehessen összefüggésbe hozni a pártelnökkel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek