Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.

Orbán Balázs nyílt levele Magyar Péterhez: "Hagyja abba a hazudozást!"

Rendkívüli vitára készült csütörtökön Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója és Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke.

„Sajnálattal értesültem róla, hogy az Öntől immár megszokott faragatlan stílusban tette nyilvánvalóvá, hogy nem találkozunk egy vita erejéig csütörtök este” - válaszolta Orbán Balázs Magyar Péternek.

Fotó: Orbán Balázs Facebook oldal

 

Mindez azután történt, a közmédia 48 perc című műsorának e heti adásába meghívták Orbán Balázst, a miniszterelnök politikai igazgatóját és Magyar Pétert, hogy Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek. A baloldali politikus végül úgy döntött, nem megy el vitázni a köztévébe. Az nem derült ki végül, hogy pontosan miért nem fogadta el a meghívást. Mindezek helyett egy értelmetlen, zavaros magyarázkodást lehetett tőle olvasni, az árvízhelyzetre hivatkozva. Ami nem teljesen világos, hiszen Magyarország árvízvédelmét Orbán Viktor miniszterelnök vezeti és szervezi, az árvízvédelmi operatív törzzsel. 

Magyar Péternek nincs feladata az árvízvédelemmel, a közmédia csütörtök esti hírháttérműsora alatt is folyamatos az árvízi védekezés az egész országban, az összes érintett helyszínen.

És íme nyílt levél teljes szövege:

Tisztelt Képviselő Úr!

Sajnálattal értesültem róla, hogy az Öntől immár megszokott faragatlan stílusban tette nyilvánvalóvá, hogy nem találkozunk egy vita erejéig csütörtök este. Ezzel kapcsolatban a következőkre szeretném felhívni a figyelmét:

1. Arra szeretném kérni a Képviselő urat, hogy az árvíz elleni védekezés ügyében hagyja abba a hazudozást. Az állami szervek és a kormány teszi a dolgát, Magyarország ezt is meg fogja csinálni, mint ahogy megtette 2013-ban is – amikor egyébként Ön nem Magyarországon élt. Politizálásnak pedig a mi meglátásunk szerint nincs helye a gátakon.

2. Hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy Önnel senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba. Ezek után pedig, amikor teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól. Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás. Kifogások gyártásában, vádaskodásban ugyanis Ön eddig is világklasszis teljesítményt nyújtott.

Üdvözlettel,

Orbán Balázs

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek