Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.14.

Menczer Tamás: Magyar Péter egy notórius hazudozó - Videó

Fontos tényekre világított rá Menczer Tamás figyelemfelhívó videójában.

„Magyar Péter egy notórius hazudozó. Ez az egyik oka annak, hogy a Fideszben sohasem kapott politikai munkát. Mindig kért, könyörgött, pitizett, de soha nem kapott, és ennek egyik oka az, hogy egy notórius hazudozó” – kezdte videójában Menczer Tamás.

 

Magyar Péter ezúttal a bevándorlás kapcsán görgette tovább a hazugság áradatát. Az igazság ezzel szemben az, hogy amíg az Orbán-kormány vezeti az országot Magyarországból soha nem lesz bevándorlóország, és soha, sehol nem lesz migránstábor.

„Ha Brüsszel azt akarja, hogy engedjük be a bevándorlókat, akkor összegyűjtjük őket, felrakjuk a buszra, és elvisszük Brüsszelbe von der Leyen asszonynak ajándékba. De Magyarországon egy sem marad. Ez egészen biztos” – ígérte Menczer Tamás.

Magyar Péter brüsszeli szabályokat akar. Pedig pontosan ismertek, hogy a brüsszeli szabályok hova is vezettek eddig. Láthatjuk a példát Németországban, Franciaországban és sok más országban is.

„Ártatlan emberek tömegeit gyilkolják meg. Mi ezt soha nem fogjuk engedni. Számunkra a magyar emberek biztonsága a legfontosabb” – tett fogadalmat Menczer Tamás Facebook-oldalán megosztott videójában.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek