Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
INSIDER

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.

Szentkirályi Alexandra: Megszületett a Karácsony-Magyar Péter paktum

A főpolgármester szövetkezhetett a Tisza párt elnökével.

Egyre több jel utal arra, hogy a baloldal új "messiása", a VIP-bulik koronázatlan királya, Magyar Péter és Budapest épphogy újraválasztott főpolgármestere, Karácsony Gergely titokban szövetségre léphettek egymással. A cél egyértelmű: helyzetbe hozni a fővárosban Gyurcsány Ferencnek, a baloldal igazi vezetőjének embereit. Erről Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalára feltöltött videójában beszélt részletesen.

Szentkirályi Alexandra: megszületett a Magyar Péter - Karácsony Gergely paktum  /Fotó: Andrássy Áron

Megszületett a Karácsony-Magyar Péter paktum. Egyre több hír szól arról, Karácsony Gergely és Magyar Péter együtt tervezik vezetni a fővárost. A fővárosiak nem erre szavaztak. A budapestiek éveken át láthatták, hogy Karácsonynak semmi másról nem szól a városvezetés, minthogy helyzetbe hozza Gyurcsány Ferenc embereit. A budapestiek épp erre mondtak nemet június 9-én, és mi is nemet mondunk a Karácsony-Magyar paktumra, mert világos hogy pont ugyanaz fog folytatódni, ami eddig volt. Ezzel szemben mi a budapestiek oldalán állunk, mert Budapest ennél többet érdemel.

- mondta el videójában a korábbi kormányszóvivő és budapesti főpolgármester-jelölt.

Szentkirályi Alexandra videóját itt tudjátok megtekinteni:

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek