INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.24. 11:09
Módosítva: 2024.09.24. 11:17

Magyar Péter és pártja megint megtámadta a rezsicsökkentést

Kivéreztetett rezsiszolgáltatókról beszélt a Tisza Párt EP-képviselője.

Magyar Péter pártja újra megtámadta a rezsicsökkentést Brüsszelben – írja a Fidesz a Facebook-bejegyzésében, amihez egy videót is megosztottak. 

 

Azt a rezsicsökkentést, ami miatt a magyar családok fizetik az egyik legalacsonyabb rezsit az Európai Unióban. Aki ezt teszi, az nem a magyarok érdekeit nézi.

„Hogyan tervezik a rezsicsökkentés által »kivéreztetett« szolgáltatók feltőkésítését?” – kérdezte Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt EP-képviselője, amire a Fidesz EP-képviselője így válaszolt:

„Engedjék meg, hogy magyarul is válaszoljak részben, hiszen döbbenetes a számomra, hogy a Tisza Párt továbbra is támadja a rezsicsökkentést, ami a magyar kormánynak egy olyan hozzájárulása a családok jólétéhez, ami Európa-szerte egy jó gyakorlatként ismert.”

„Magyar Péter pártja azt a rezsicsökkentést támadja megint, ami miatt a magyar családok fizetik az egyik legalacsonyabb rezsit az Európai Unióban. Aki ezt teszi, az nem a magyarok érdekeit nézi!” – hangsúlyozta a Fidesz a bejegyzésben.

Korábban Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter is támadta a rezsicsökkentést, ami 2013 óta védi a magyar családokat a magas energiaáraktól. 

Százmillió forintos nagyságrendben szórta ki a pénzt Magyar Péter a barátaihoz és ismerőseihez köthető cégeknek, amikor a Diákhitel Központ vezérigazgatója volt – erre utal számos olyan szerződés, amelyek az elmúlt napokban, illetve már korábban, az év elején nyilvánosságra kerültek.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek