INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.09.27. 18:15

Kecskeméti késelés: hetekkel korábban készülhetett a támadásra az élettársát leszúró férfi

A helyiek szerint féltékenység miatt támadhatott egykori kedvesére a kecskeméti férfi. Megkéselte, majd magára hagyta az asszonyt az utcán, azután megölte magát. Az áldozatot kórházban kezelik, életveszélyes állapotban.

Rendőrök és mentősök lepték el pénteken, szeptember 27-én a kecskeméti Március 15.-e utcát. Kiderült, hogy borzalmas dolog történt, ugyanis egy a panelházból épp kilépő 60 év körüli asszonyt megkéseltek. Információink szerint a korábbi élettársa támadt rá, aki már hetekkel ezelőtt tervezhette a gyilkosságot. A férfi végül elmenekült a helyszínről és egy közeli erdős területen öngyilkos lett. Az asszonyt életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.  

késelés
A szemtanúk sokkot kaptak. A kecskeméti késelés mindenkit sokkolt Fotó: Baon.hu

Több ember szeme láttára támadta meg volt kedvesét egy férfi a nyílt utcán. A szemtanúk látták a késelést, de nem tudták megakadályozni. Köztük van olyan, aki azóta sem bír beszélni az esetről, mert sokkot kapott a látottaktól. 

Az ismerősöm az egyik boltban dolgozik, ő végignézte az egészet. Ők hívták a mentőket. Azóta nagyon rosszul van, elkezdte mesélni a történteket, de remegni kezdett és sírógörcsöt kapott, nem tud beszélni róla

– mondta el a Ripostnak egy helybéli nő.

Két hete figyelte áldozatát a kecskeméti késelő

Információink szerint a sérült egy 60 év körüli, rövidhajú, alacsony asszony, aki vélhetően szakított élettársával, ezért történhetett a késelés

Itt, a házban mindenki arról beszél, hogy két hete folyamatosan látták ezt a furcsa férfit. Én úgy tudom, hogy nem lakott itt, csak az asszonyhoz járt ide, viszont megromolhatott a kapcsolatuk, mert volt egy időszak, amikor nem láttuk őt. Aztán a késelés előtt két héttel megint felbukkant. Leskelődött. Megállt a ház előtt a piros robogójával és üldögélt. Órákon keresztül várakozott, sőt a lépcsőn is láttam üldögélni. Én úgy tudom, hogy szegényt kétszer nyakon szúrta… Nagyon szorítunk érte! Jobbulást kívánunk neki! 

– mondta lapunknak Annamária. 

A rendőrség közleménye szerint a férfi végül öngyilkos lett. 

Kecskeméten, a Széchenyivárosban 2024. szeptember 27-én 7 óra 53 perc körül az egyik lépcsőházból kilépő asszonyt élettársa egy késsel megszúrta, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök nem sokkal később megtalálták a férfit, aki egy közeli fás területen önkezűleg vetett végett életének. Az asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg emberölés kísérlet miatt indított nyomozást

– tájékoztatott a rendőrség.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek