Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.09.

Horrorbalesetben hunyt el a fiatal fiú Parádsasvárnál, százak gyászolják Imrét

A férfi egy parádsasvári kanyarban rohant neki a szalagkorlátnak. A horrorbalesetben elhunyt Imre előtt még ott állt az egész élet.

A szörnyű baleset vasárnap (szeptember 8.) kora délután történt a Mátrában, Parádsasvár közelében: egy motoros ugyanis éppen felfelé hajtott, amikor a 24-es főút 22-es kilométerénél a középkorú sofőr először a szalagkorlátnak csapódott, majd elesett a motorral. A horrorbalesetben egy fiatal életét vesztette.

gyertya, gyász, tragédia
A horrorbalesetben elhunyt Imre életéért hosszú ideig harcoltak   Fotó: Unsplash

A közelben járók közül úgy tudni, hogy többen is látták a szörnyű balesetet, és azonnal mentőt hívtak. Ők hosszú időn keresztül harcoltak az élet és halál között lebegő férfiért, mindent megtettek, hogy megmentsék. Információink szerint az utat erre az időre lezárták, míg a férfi majdnem egy órán keresztül próbálták újraéleszteni. Azonban ez sajnálatos módon nem sikerült, a 46 éves sofőr ugyanis minden harc ellenére a helyszínen elhunyt. 

A környéken sokan ismerték a motort vezető F. Imrét. A férfi már hosszú évtizedek óta motorozott, ismerősei szerint ez volt a legkedvesebb hobbija. Pontosan ezért nem igazán száguldozott, mint azt hangsúlyozták: a férfi nem az eszetlen rongyolásért, hanem a motorozás élvezetéért hajtott. Ismerőse szerint Imre egy keményen dolgozó, megbízható férfi volt, mint mondták, a precizitás és a fegyelmezettség a lételeme, ugyanis mezőgazdasági és agrárterületen munkálkodott: nagy mennyiségű jószágért volt felelős, emellett traktorozott is:

A családnak rengeteg jószága van, Imi is dolgozott velük, ami azért kemény feladat, mivel itt többszáz állatról beszélünk. Ő mégis mindig odafigyelt, jól és keményen végezte a munkáját

 - mondta a férfi egyik ismerőse. Hozzátette, hogy összetörte őket a férfi tragikus balesetének a híre: 

Rendes ember volt és még olyan fiatal! Az egész élet előtte állt, még annyi mindent kellett volna megélni szegénynek 

- tette hozzá szomorúan. Azt egyelőre ők sem sejtik, hogy mi okozhatta a balesetet, ugyanis Imre hetente járt fel a Mátrába, arra a helyre, ahova azon a tragikus vasárnap délután is tartott. Így ismerősei szerint pontosan ismert ott minden bukkanót és kanyart. Sokan ezért rosszullétre gyanakszanak. 

Azt, hogy pontosan mi történt, egyelőre nem tudni, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek