Létrehozva: 2024.09.26.
Módosítva: 2024.09.26.

Hátborzongató esethez hívták ki a zsarukat: fiatal férfi holttestét találták meg a váci parkban

A fiatal férfi élettelen testére egy parkban bukkantak rá. A hátborzongató eset Vácott történt.

Hátborzongató látványra figyeltek fel tegnap (szeptember 24.) délután, Vácon azok a járókelők, akik a helyi Posta park környékén sétáltak. A Vác.hu információi szerint egy férfi élettelenül feküdt a parkban, nem messze a második világháborús emlékműtől, nyílt terepen.

Hátborzongató: a férfi ebben a parkban, a második világháborús emlékmű tövében feküdt Fotó: Google Maps

Úgy tudni, hogy a férfi a fűben feküdt, a rémült helyiek pedig azonnal riasztották a mentősöket és a zsarukat is. A mentősök azonban már nem tudtak rajta segíteni, a férfi ugyanis ekkorra már nem élt. A helyeik elhűlve követték az eseményeket, a parkot elözönlötték a rendőrök, majd a temetkezési vállalat fekete kocsija is megérkezett.

A környékbeliek szerint a tragikus sorsú áldozat egy fiatal, helyi hajléktalan volt, halálával kapcsolatban pedig nem merült fel idegenkezűség gyanúja, tehát nem gyilkosság áldozata lett. A Ripost az üggyel kapcsolatban felkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, ahol lapunknak elárulták: a férfi valószínűleg természetes halált halt a közparkban. 

Csepelen is holttestet találtak a nyílt utcán

Sajnálatos módon nem ez volt az egyetlen hasonló eset a héten: mit azt a Metropol megírta, alig egy hete (szeptember 19.) Csepelen bukkantak rá egy férfi holttestére. Akkor is a járókelők vették észre a fűben heverő férfi testét a Kossuth Lajos utca egyik panelsora előtt, a környékbeliek azonnal hívták is a mentőket és a rendőröket. Azonban itt sem volt szó erőszakos halálról: ez esetben is kizárták az idegenkezűséget, az ügyben pedig közigazgatási eljárás indult. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek