Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.23. 16:35

Eltűnt, de most látták a Keletinél a beteg Hadi Róbertet

Lassan tíz hónapja, hogy eltűnt Hadi Róbert. Januárban látta utoljára a családja, azóta mintha a föld nyelte volna el. Elkeseredett szülei most azonban biztató híreket kaptak.

Felcsillant a remény, hogy életben van a januárban eltűnt Hadi Róbert. Többen is látták ugyanis Budapesten, a Keleti pályaudvar környákén. Családja nem adja fel a keresését. Minden követ megmozgatnak, hogy viszontláthassák súlyosan beteg gyermeküket.

A család bízik benne, hogy eltűnt fiuk előkerül Fotó: (olvasói fotó)

Munkába indult január 9-én Hadi Róbert, akkor látták utoljára a szülei. A fiatalember paranoid skizofréniában szenved. Téveszmék gyötrik és rettegésben él. Az orvosok a mai napig nem tudják, hogy mi váltotta ki nála a betegséget, ám eltűnése idején is gyógyszeres kezelés alatt állt.

Szülei azóta mindent tűvé tettek a fiukért, de hiába. Mintha a föld nyelte volna el. A térfigyelő kamerák felvételei alapján Kisvárdára még megérkezett a reggeli busszal, de nem a munkahelye felé vette az irányt. Családtagjai soha többé nem hallottak a 30 éves Robiról.

A súlyosan beteg fiatalember nem először tűnt el. Korábban több napos keresés után az ukrán határ közelében, egy mezőn bukkantak rá. A keresést most is azon a vidéken kezdték és még sárkányrepülőről, a magasból is próbáltak a nyomára bukkanni, de nem vezetett eredményre a kutatás.

Nevelőapja nem törődik bele Robi eltűnésébe. Minden idejét fia megtalálására fordítja. Az közösségi hálón több eltűntkereső csoportban is benne van, és folyamatosan posztolja fia fotóját, mert bízik benne, hogy valaki látja és információval tud szolgálni tartózkodási helyéről. 

Felcsillant a remény, hogy előkerül a fiunk! Az egyik posztom alatt többen is jelezték, hogy látták Robit Budapesten, a Keleti pályaudvar környékén.

 -újságolta bizakodva Zsolt, Robi nevelőapja, aki a távolsággal nem törődve több alkalommal is a fővárosba utazott Dombrádról és a Keleti környékén rótta az utcákat, bízva abban, hogy szembejön vele Robi, esetleg valaki a járókelők közül látta és meg tudja mondani, hogy merre jár, hol húzza meg magát.

Robi karosszérialakatosnak tanult, de hat éve paranoid skizofréniát diagnosztizáltak nála. Szülei lettek a gondnokai, és munkahelyet is kerestek neki. Eltűnése előtt nem sokkal engedték ki a rehabilitációs intézetből, és nagyon bíztak benne, hogy be tud illeszkedni. Azért is fontos volna, hogy mielőbb megtalálják, mert gyógykezelésre szorul. Ha látja valaki, feltétlenül hívja a 112-t vagy a Kisvárdai Rendőrkapitányságot a 06-42-524-600-as számon!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek