INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.16.
Módosítva: 2024.08.16.

Jön a zivatar: 19 vármegyére adtak ki riasztást

Hiába a csapadék, nem lélegezhetünk fel: jövő hét elején is marad a forróság.

Két egymást követő napra is elsőfokú riasztást adtak ki zivatar miatt 19 vármegyére! A HungaroMet oldalán veszélyjelzés oldalán vasárnap és hétfőn is az egész országot érintő zivatarra van kilátás. Ám aki abban bízott, hogy a frissítő csapadék majd enyhít a jó ideje gyötrő forróságon, annak sajnos nincs jó hírünk! Jöjjenek a részletek! 

Időjárás eső csapadék zivatar, vihar
Vasárnapra és hétfőre is az egész országra elsőfokő riasztást adtak ki zivatar miatt (Fotó: Pixabay – Képünk illusztráció)

Szombaton továbbra is a bőrünkön érezhetjük a nyári forróságot nyár. A kánikulát inkább csak nyugaton zavarják gomolyfelhők, és bár előfordulhat azon a területen néhol zivatar, a hőség nem hagy alább: 36-37 fok körüli értékeket mérhetünk – mutat rá a Köpönyeg.hu prognózisa. A folytatásról így írnak:
Vasárnap délutánig marad a napos idő, majd egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Ugyanakkor marad az országos hőség 35 fok körüli maximumokkal.
Hétfőn döntően a Dunántúlon fordulnak elő záporok, zivatarok, ám a nyári meleg kitart: a 30-34 fok körüli csúcshőmérséklet valószínű.
Kedden, augusztus 20-án csak elszórtan várható zápor, zivatar. 35 fok körüli forróságra számíthatunk.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek