Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.22.

Szívszorító: zarándokhellyé vált a medinai fiatal horrorbalesetének helyszíne

Szabolcs barátai minden nap mécsest gyújtanak a helyszínen.

Mint azt a Ripost is megírta, a horrorbaleset még augusztus 13-án történt: a mindössze 21 éves medinai férfi, A. Szabolcs aznap éjjel éppen Tolna-Mözs környékén autózott, amikor a Béri Balogh Ádám utcában elvesztette uralmát a kocsija felett. 

Szabolcs barátai minden nap kimennek a baleset helyszínre és meggyújtanak egy mécsest a férfi emlékére Fotó: Teol

Az irányíthatatlanná vált autóval először a kukák közé, majd egy árokba csapódott, aztán egy betonpillérnek rohant. Ez viszont olyan brutálisan megdobta az autót, hogy a kocsi először a levegőbe emelkedett, végül egy oszlopnak repült. Bár a férfihez azonnal segítséget hívtak, sajnálatos módon már késő volt: Szabolcs életét már nem lehetett megmenteni

A baleset után gyászba borult egész Medina, a fiatalt ugyanis mindenki kedvelte. Szabolcs édesanyjával és húgával élt együtt, akikkel rajongásig szerették egymást. A mindig jó kedélyű, vidám Szabolcs a helyiek szerint fiatal korát meghazudtolóan céltudatos férfi is volt, aki keményen dolgozott, és bármikor segített barátainak. A család mellett így a férfi több tucat barátja is teljesen összetört. Ezért már a történtek másnapján is többen mécseseket és virágokat vittek a horrorbaleset helyszínére, ahol az elkövetkezendő napokban egyre több mécses gyűlt össze, a mai napra pedig a hely valóságos zarándokhellyé vált. 

Információink szerint Szabolcs több barátja minden egyes nap ellátogat a helyszínre, hogy friss mécsest gyújtsanak, és megemlékezzenek a férfiről. Ők ugyanis a családdal együtt képtelenek feldolgozni, hogy Szabolcs nincsen többé.  Hogy hogyan is történt a végzetes baleset, senki nem tudja: a család, a barátok és az ismerősök is csak találgatni tudnak. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek