Létrehozva: 2024.08.07.

Felfordul a gyomrod: nem hiszed el, hol csapott le a szegedi fosófantom

A rém már végigpiszkította a belvárost, most pedig újabb gyomorforgató dolgot tett.

Mint azt korábban is megírtuk, gyomorforgató árnyak járják a takaros szegedi utcákat az utóbbi hónapokban: hosszú idő után ismét megjelentek a településen a mindenre elszánt fosófantomok

A fantom újra lecsapott: egy gyógyászati segédeszközöket áruló bolt falán hagyott nem kívánt csomagot Fotó: Google Maps

A várost nem érte teljesen felkészületlenül a támadás, három évvel ezelőtt ugyanis egy híres-híred mankós fosórém járta a szegedi terepet. Ő nem sokkal később lebukott, és piszkával együtt eltűnt az utcákról, nyugalmat hozva ezzel Szeged életébe. A béke viszont csak idén májusig tartott, amikoris egy újabb kakirém csapott le a megyeszékhelyre: a titokzatos idegen a belvárosi lépcsőházakat csinálta össze. Ezek után alig telt el pár nap, a gyomorforgató rém egy másik kollégája is "munkába állt": ő a passzázssoron hagyta ott undorító névjegyét. 

A fantomok az elkövetkezendő időszakban nem kíméltek senkit és semmit: ugyan úgy összepiszkították az üzletek bejáratait, mint a lépcsőházakat és a házak falait. Amikor viszont a döbbent szegediek azt hitték, hogy ennél durvább csapás már nem is jöhet, kiderült, hogy mégis: hétfőn (augusztus 5.) ugyanis egy újabb, az eddigieknél is elszántabb kularém nevezett be az ocsmánysági versenyre, ahol máris előkelő helyezést szerzett: ő egy gyógyászati segédeszközöket áruló bolt oldalát sz*rta össze a Bartók téren. Természetesen a fekáliát már nem takarította el ilyen lelkesen, azt az öklendező munkatársak vakarhatták le az üzletről.

Köszönjük a megtiszteltetést, amit ma reggelre kaptunk Szegeden, a Bartók téri üzletünk oldalára

 - írta ki oldalára az összepiszkított üzlet felháborodott tulajdonosa. Hozzáfűzte, az esetben az dühítette igazán, hogy a fantom alig két méterrel arrébb kényelmesen elterpeszkedhetett volna egy komfortos, nyilvános vécén is.

Kollégánk már eltávolította a "kis" meglepetést, de a legbosszantóbb a helyzetben a 2 méterre, tőlünk függetlenül működő köztéri wc megléte

 - emelték ki. Azt is megemlítették, hogy nem ez az első ilyen eset: a közelmúltban ugyanis több alkalommal ők akadályozták meg az utolsó pillanatban, hogy a fantomok budit csináljanak az kapualjakból: 

Akinek nem inge, ne vegye magára, de sajnos több esetben napközben is szóltunk már a nyilvános vécézés ellen, amivel próbálkoztak. Aki kulturált, normális ember, az ilyet nem csinál!

 - szögezték le a bolt dolgozói.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek