INSIDER

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.11.

Elkezdett fájni a háta, hirtelen lebénult a magyar táncoslány - videó

Amióta az eszét tudta, táncolt. Rendkívül tehetségesnek tartották a szakmában.

Az orvosok lemondtak arról, hogy valaha járni fog, Vanessa mégsem adta fel. A fiatal táncos lány ugyanis egyik pillanatról a másikra lebénult 2018-ban.

Fotó: TV2

Próbálok nem elérzékenyülni most is, mert bizony azt végignézni, hogy a gyermekem lebénul, főleg ilyen táncos eredmények után, egyik napról a másikra.. fentről le kerültünk, ez nagyon rossz érzés volt. A legrosszabb ellenségemnek se kívánom, amit mi végigcsináltunk

- mondta Vanessa édesanyja a Tényeknek.

Erős hátfájással kezdődött minden, a lány az iskolában lett rosszul, ahonnan haza is ment. Vanessa belázasodott, és a 40 fokos láz nem ment lejjebb, így kórházba vitték. Az orvosok nem gondolták, hogy le fog bénulni, de végül már a lány lábfeje, majd lába sem mozgott. Műtétek sorozata derítette ki, hogy egy tályog volt az oka mindennek, amely nyomta a mozgatóidegeket.

Az orvosok feladták a reményt, hogy valaha járni fog, ő viszont járni, sőt futni, táncolni akar és erre minden esélye meg is van. A lány kitartó gyógytornáinak köszönhetően meg tudja már mozdítani a lábait, és segítséggel fel tud állni - ezt pedig még az orvosok sem akarták elhinni, hogy sikerülhet neki. Egy külföldi kezeléssorozatot követően pedig teljesen rendbe jöhet a lába, a család most erre gyűjt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek