Létrehozva: 2024.08.13.

Motoros tragédia Gyulán: szörnyű halált halt a 24 éves Roland

Roland megcsúszott a motorral, majd egyenesen egy parkoló kocsira zuhant.

Döbbenetes látványra ért a kocsijához egy sofőr a gyulai Kisvasút utcában hétfőn, (augusztus 12.) kora délután. Parkoló kocsija mellett ugyanis egy összetört motort és egy eszméletlen férfit talált. Információink szerint egy banális baleset fordult tragédiába: a férfi ugyanis valahogyan megcsúszott a motorral, elesett és egyenesen egy ott parkoló autónak csapódott. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Roland életét már nem lehetett megmenteni. Bár bukósisakot viselt, a becsapódáskor súlyos koponyasérülést szenvedett Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A helyiek nem vették észre a történteket, így az élet és halál között lebegő motorost sem, akit végül a kocsi tulajdonosa talált meg, aki azonnal segítséget hívott. Bár a mentősök mindent megtettek azért, hogy megmentsék a 24 éves férfit, már nem lehetett rajta segíteni: olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Lapunk információi szerint a fiatal - annak ellenére, hogy a szabályoknak megfelelően bukósisakot viselt - súlyos koponyasérüléseket szenvedett, az esés közben ugyanis beverte fejét a parkoló kocsiba.

Most barátok, a család és ismerősök tucatja gyászolja a fiatal helyi férfit, Rolandot, akiről úgy tudni: fiatal kora ellenére jól motorozott és óvatosan. Ismerősei azt is elmondták, hogy a védőfelszerelést is komolyan vette és egyáltalán nem hajtott gyorsan. Úgy értesültünk, hogy a halálos végkimenetelű csúszás sem a gyorshajtás miatt történt: vélhetően Roland motorjának hátsó kereke csúszott le az útról, a fiatal pedig ekkor vesztette el az uralmat a gép fölött. Bár megpróbálta az úton tartani, ez nem sikerült neki és elesett. Többek szerint az eset legnagyobb tragédiája az, hogyha Roland szerencsétlenségére nem egy parkoló autó közelében történik a baleset, a fiatal motoros akár könnyebb sérülésekkel is megúszhatta volna a tragikussá vált becsapódást. 

A rendőrség szűkszavúan kommentálta az esetet: 

Egy motoros csúszott meg az úton, elesett és nekiütközött egy álló gépkocsinak. A balesetben a 24 éves férfi életét vesztette

 - mondta el a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek