Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.11.

Nyitrai Zsolt: A cukorbeteg-közösségek számíthatnak Magyarország Kormányának támogatására

A miniszterelnök főtanácsadója elmondta, hazánkban 1 milliónál is több cukorbeteg él, közülük több ezer gyermek 1-es típusú diabéteszes.

„Hazánkban több mint 1 millió cukorbeteg él, közülük több ezer gyermek 1-es típusú diabéteszes” – írja friss, videóval megtámogatott Facebook-bejegyzésében Nyitrai Zsolt. Majd így folytatja a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap reggeli posztját: „Magyarország Kormánya évek óta támogatja a cukorbeteg gyermekek nyári táboroztatását, segítve ezzel az érintett családokat. 2017 óta minden diabéteszes gyermek számára adott a lehetőség a részvételre az Erzsébet-táborokban. A fiatalok biztonságos, szakszerű felügyelet mellett tölthetik szabadidejüket.”

Nyitrai Zsolt hangsúlyozta: 

A táborok szervezésében számítunk a cukorbeteg civil szervezetekre, mint ahogy velük közösen alkotjuk meg a Nemzeti Diabétesz Stratégiát. Az Erzsébet Alapítvánnyal közösen azon dolgozunk, hogy a következő években is biztosított legyen a cukorbeteg gyermekek nyári táboroztatása.

Végül így zárja szavait a miniszterelnök főtanácsadója: „A cukorbeteg-közösségek számíthatnak Magyarország Kormányának támogatására.”


 


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek