INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.07.23.

Sokkoló: zacskóba rejtett emberi csontokat találtak Budapesten

Két járókelő egy furcsa zacskóra figyelt fel az utcán, a lomok között. Amikor belenéztek, megrökönyödve tapasztalták, hogy emberi csontok vannak benne. Azonnal jelentették a rendőrségen, az ügyben nyomozást indult.

Ki az, aki emberi csontokat egy zacskóba rejt és kirakja egy lomtalanítás alkalmával? - merül fel bennünk azonnal a kérdés, amint a police.hu egyik körözését olvassuk. A hír szerint még június végén két ember a XI. kerületben az egyik lomtalanítás során egy furcsa zacskóra figyelt fel. Amikor közelebb mentek és belenéztek, akkor derült ki számukra, hogy valami borzasztó dolgot találtak. Kiderült: a zacskóban, ami a sok kidobott bútor és kacat között hevert, csontok vannak. A megtalálók valószínűleg megijedhetek, ugyanis azonnal a rendőrséghez fordultak, ott pedig körözést adtak ki a csontok miatt. 

csontok
Emberi csontokat találtak egy zacskóban Illusztráció/Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A rendelkezésre álló adatok alapján 2021. 06. 21-én két bejelentő 21 órakor megjelent a BRFK XI. kerületi Rendőr-főkapitányságon, mivel elmondásuk szerint aznap a XI. kerületben a lomtalanítás során kihelyezett tárgyak között egy szatyorban emberinek tűnő csontokat találtak

- írták felhívásukban.

A rendőrség körözést tett közzé Fotó: police.hu

Az esettel kapcsolatban megkerestük a BRFK-t, bármenyire furcsa, nem történt bűncselekmény. A következő választ kaptuk a hatóságtól: 

 Ön által említett esettel összefüggésben idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A BRFK közigazgatási hatósági eljárást folytat, amely folyamatban van. 

A rejtélyes csontoknak egyelőre nincs gazdája, de folyik a nyomozás. Elképzelhető, hogy valaki így akart megszabadulni a maradványoktól és nem is sejtette, hogy valaki kinyitja a zacskót? 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek