Létrehozva: 2024.07.07.

„Mintha fel akarna robbanni a fejemben” - Napszúrás miatt borzasztó fájdalmak kínozzák az agyvérzéses Dávidot

Dávid születésekor agyvérzést kapott, elhagyták a szülei, 11 életmentő műtéten van túl, de még így is képes mosolyogni. A napszúrás azonban most nagyon megviseli.

Mentőt kellett hívni Graholy Dávidhoz. A 28 éves fiút kórházba szállították, mert nagyon súlyos napszúrást kapott a fejébe beültetett életmentő mágneses szerkezet miatt.

Graholy Dávid Fotó: Beküldött 

Dávid születésekor agyvérzést kapott, elhagyták a szülei, 11 életmentő műtéten van túl, vasszerkezetet ültettek a fejébe, gyógyíthatatlan betegségekkel küzd és három éve tüdőrákot diagnosztizáltak nála, amit sikeresen legyőzött. A 28 éves fiú egy igazi harcos, mindig képes mosolyogni és csak a céljaira koncentrál. Betegségei miatt nehezen tud dolgozni, pedig az albérletét fizetni szeretné. A napszúrás most nagyon megviseli.

Dávid mindig képes mosolyogni Fotó: beküldött

„Mintha fel akarna robbanni a fejemben”

Dávid agyvérzése után beültettek a fejébe egy mágneses szerkezetet, úgynevezett VP shunt, amit ő egyszerűen csak "szerkezetnek" hív. Erre a beavatkozásra azért volt szükség, hogy később műtét nélkül, mágnesek segítségével tudják szabályozni a fejben lévő nyomást az agy megóvása érdekében.

Pár napja napszúrás érte a szerkezetemet, amiből kifolyólag azonnal mentőt kellett hívni. Rengeteg erős altatót, nyugtatót kaptam. 40 fokos lázam van, ég mindenem, a szerkezetem úgy viselkedik, mintha fel akarna robbanni a fejemben. Borzasztó fájdalmaim vannak, az egész testem lángol, pokoli fejfájás kínoz 

- számolt be állapotáról Dávid, akit már hazaengedtek és otthon lábadozik.

 

Dávid nem tudja fizetni az albérletét, ezért akár utcára is kerülhet. Segítséget kér az emberektől, hogy rendezhesse a dolgait.

Ide kattintva megtudhatod hogyan segíthetsz Dávidnak.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek