Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.11.

Forró autóban hagyták őket: két apróság életét mentették meg Budapesten a rendőrök

A felhevült utastérben rossz állapotban voltak.

Július 10-én, szerdán Budapesten a 37 fokban két kutyát találtak egy zárt kocsiban a XIII. kerületben. A rendőrök gyorsan intézkedtek.

Dominiket egyelőre hiába keresi a rendőrség, nem bukkantak nyomára /
Fotó: Gé

Az angyalföldi egyenruhások percek alatt a helyszínre értek, majd látták, hogy a kutyák szaporán veszik a levegőt és alig reagálnak a környezeti ingerekre. A rendőrök azonnal az autó ablakának betörése mellett döntöttek. Míg az egyenruhások a kutyákat kimentették az autóból, az esetet bejelentő járókelők hoztak két vízzel teli műanyag lavórt. A kutyákat a szobahőmérsékletű vízzel lassan elkezdték hűteni, nem sokkal később az állatok már önállóan ittak is a vízből és nem nagyon akaróztak onnan egy ideig távozni. 

Az autó betört ablakában keletkezett kár a kutyák gazdáját terheli. Az állatok gazdája ellen állatkínzás vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottunk. Az állatok biztonságba helyezéséről a helyszínen gondoskodtunk

- írta a BRFK Facebook-posztjában.

Fél óra elteltével a kutyák gazdája is előkerült, akit a járőrök intézkedés alá vontak, majd előállítottak és eljárást indítottak ellene.

Ezúton is köszönjük a bejelentést és a két műanyag tálat, amit a rendőrök fel tudtak használni, hogy a két életveszélybe került tappancsosnak megmentsék az életét!

 - olvasható a posztban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek