Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.25.

Hiába várt a Fradi-elnök a Wizzair gépre, elmarad a tusványosi Fradi-Újpest vita

Órákon át rostokolt a Fradi elnöke a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren tegnap este, mégsem tudott gépre szállni. Pedig Kubatov Gábor egy fontos „szócsatára” készült Tusványoson, ami így most elmarad.

Csütörtökön 17:00-kor kezdődött volna az FTC-Újpest derbi, amelyen „farkasszemet” nézett volna egymással a Ferencváros és az Újpest két vezére, Kubatov Gábor és Ratatics Péter, amelyet Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke moderált volna.

Kubatov Gábor
Fotó: MICHELLER SZILVIA

A rangadó már biztosan elmarad, hiszen a Bors információi szerint 

Kubatov Gábor nem tudott gépre szállni szerda este, hogy odaérjen a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében megrendezett beszélgetésre.

Kubatov a Wizzair egyik Marosvásárhelyre tartó járatával repült volna, de a reptérkáosz miatt ez meghiúsult. A gép 19:45-kor szállt volna fel, ám azt mondták az utasoknak, csak többórás késéssel indulhatnak el. Eleinte azt ígérték, hogy 22:50- kor elindul a gép, de 23:10-kor törölték a járatot, ezzel megfúrva a másnapra tervezett tusványosi Fradi-Újpest szóderbit. Az FTC klubelnökének esélye sincs arra, hogy részt vegyen az eseményen, ahogyan azok az emberek is hiába rostokoltak órákon át, akik Marosvásárhely felé vették volna az irányt…

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek