Létrehozva: 2024.06.18.

Rendőrök jelentek meg a 4 éves újbudai lány szülinapján: „Sírógörcs tört rá”

Durva közjáték zavart meg egy óvodás zsúrt Újbudán, a Levendulás parkban, ahol egy 4 éves kislány szülinapját ünnepelték volna, amíg egy felforgató nő meg nem jelent, akit később a kerületi rendőrök is követtek.

Kislánya negyedik szülinapját szerette volna a XI. kerületben, a Levendulás parkban baráti, családi körben megünnepelni egy újbudai család, azonban váratlan dolog zavarta meg az idilli zsúrt

A Levendulás parkban szerették volna 4 éves kislányuk születésnapját ünnepelni Csilláék  Fotó: Google.maps

Délután 4 órától vártuk a vendégeket a parkban, addig az ünnepelt kislányommal mi előbb odamentünk előkészíteni a „bulit”. Egyszer csak megszólított egy 35 év körüli hölgy, akinek az arcát sapka és napszemüveg takarta el. Tudatta velem, hogy ez egy közpark és itt semmilyen rendezvényt nem lehet tartani. Én mondtam, hogy ilyet nem is teszünk, mert ez nem rendezvény, pusztán egy gyermeket fognak a szülinapján felköszönteni ebben a közparkban

 – kezdte történetét a felzaklatott édesanya, aki elmondta, hogy a hölgy nem igazán értette, amit mondott neki, folyamatosan rendezvényként emlegette az összejövetelt, illetve azt hangoztatta, hogy a gyerekek zavarják a környék lakóit, illetve tönkreteszik a park nyugalmát, valamint a park fáit is.

„Konkrétan felszólított, hogy a kislányommal vegyük le a Happy Birthday feliratot, amit cérnával felkötöttünk két fa közé. Érdekes, hogy egy picivel odébb egy függőágy volt kifeszítve hasonlóan két fa közé és az nem zavarta. Majd hirtelen odament és letépte a feliratot, ekkor közbeléptem.”

- fejtette ki Csilla, aki elmondta, hogy a nő, miután megpróbálta tőle a letépett feliratot visszaszerezni az anyukát vádolta erőszakkal, aki tudatta, hogy ő pusztán a magántulajdonát szeretné visszakapni.

Az egészet végig kellett nézni a kislányomnak, akire néma sírógörcs tört rá a nő erőszakos cselekedetei miatt, ekkor már többen megérkeztek a parkba a vendégek közül, akinek a gyermekei szintén sokkos állapotba kerültek, látva, hogy egy hangos, erőszakos személy a kis ünnepelt nagy napját teszi tönkre. Ekkor már megjött a férjem, aki szintén próbált szót érteni a hölggyel, de hiába.

- idézte fel az eseményeket az édesanya, akitől megtudtuk, hogy a családja és az ünneplők végig higgadtak voltak, a nő viszont egyre durvábban viselkedett, mindent megtett, hogy provokáljon, pár centire az arcunktól mondta a magáét, miközben azzal fenyegetett, hogy a születésnapi tortát tönkreteszi, azonban arra kérdésre, hogy milyen módon ártanak, károsítják a parkot, kit és mivel zavarnak, illetve milyen szabály, törvényellenes dolgot tesznek egyszer sem tudott válaszolni. 

Csilla kislánya az eset óta is többször megkérdezi, hogy a néni miért tépte le a Boldog Születésnapot feliratját  Fotó: Pexels.com (Képünk illusztráció)

„Mivel úgy tűnt nem lehet ész érvékkel meggyőzni a férjem hívta a rendőrséget.” - mondta el a még mindig zaklatott anyuka, aki azt is elmesélte lapunknak, hogy a zsaruk meghallgatták őket és a nőt is, majd a hölgy csendben elhagyta a parkot, a zsaruk pedig tudatták velük, hogy ők kérték meg a távozásra.

„Később kiderült, hogy a hölgynek nem ez volt az első furcsa esete, amikor másokat provokált, zaklatott. A helyszínen az egyik szülő felhívta a kerület alpolgármesterét, aki megígérte, hogy kikerül egy tábla a parkba arról, hogy milyen esemény megengedett az ilyen típusú közterületeken” – osztotta meg velünk Csilla.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget:

Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel összefüggésben bejelentés érkezett a BRFK-ra, a rendőrök a helyszínre kimentek és mindkét felet meghallgatták. Tekintettel arra, hogy bűncselekmény, szabálysértés nem történt, eljárás nem indult.

 

origo.hu

Puzsér Róbert b.zizott, cigányozott, ezután Ábrahám Róbert összeverte a humoristát

ripost.hu

Melyik állatot láttad meg először a képen? Lelked titkait árulja el ez a személyiségteszt

borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a júliusi telihold hatására

vg.hu

Új Lidl–bolt: kígyózó sorok várták a nyitást – ilyen üzlet még nem volt Magyarországon és lehet, hogy nem is lesz több

mindmegette.hu

Itt vannak az árak! Ennyibe kerül a sült kolbász, a pizza és a lángos a Hungaroringen

vg.hu

Giorgia Meloni szerint, nagyon következetes, ezért szavaztak Ursula von der Leyen ellen

ripost.hu

Akikért hiába teszel meg bármit: ez a 4 csillagjegy a leghálátlanabb mind közül

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. július 20-21.: A telihold sok mindent új megvilágításba helyez

ripost.hu

Ezért nem találják itthon a kisfiút felrugó karatemestert - Ismerősei tudják, melyik országban lehet

ripost.hu

Most jött a hír: iszonyat az autópályán, 11 ember meghalt, zajlik a mentés

ripost.hu

Már közel 600 ezren látták: titokban készített siófoki videó szivárgott ki Szoboszlairól

ripost.hu

Kvíz: ha ebből a 10 régi magyar szóból már 7-et is ismersz, átlagon felüli vagy

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fanta-botrány: rendesen kiakadtak a magyarok a multikra - videó

INSIDER

Kiszámoltuk: 2500 forintból kihozható egy családnak a lecsó

INSIDER

Szolnoki kalandpark-botrány: új gyermekvédelmi intézkedésekről dönthet a kormány

INSIDER

Orbán Viktor: elviselhetetlen és tűrhetetlen, ami a szolnoki kalandparkban történt

INSIDER

Elképesztő, hogy mi csapott le Magyarországra! Fotókon mutatjuk a pusztítás nyomait!

INSIDER

Adómentes lesz a borravaló: meglepő, mit gondolnak a pincérek és a futárok a döntésről

INSIDER

Brutális hőségben törnek ránk a viharok, de már látszik, mikor jön az enyhülés

INSIDER

Megszólalt a gyereket felrúgó karateedző, hihetetlen, mit mondott