Létrehozva: 2024.06.10.
Módosítva: 2024.06.10.

Orbán Viktor: Mindkét választást megnyertük!

Orbán Viktor a Bálnában értékelte a választási eredményeket.

Illendő lenne, hogy várjunk még egy órát, mire kiderül a budapesti főpolgármester-választás eredménye, de nem várunk tovább – kezdte a választási eredményeket értékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP eredményváróján, a fővárosi Bálnában. A kormányfő úgy fogalmazott: vasárnap önkormányzati és európai parlamenti választásokat is tartottak, és mind a kettőt megnyerték a kormánypártok.

Orbán Viktor köszönetet mondott a választóknak. 57 százalékos volt a részvétel, a demokrácia köszöni szépen, jól van! Ez is egy szép rekord - tette hozzá. "Háborús helyzetben, nehéz csatában arattunk fontos győzelmet."

"Sohase veszítsük el a hitünket abban, hogy a világban van egyfajta egyensúly. A párizsi olimpia évében írta ki a Momentumot a magyar történelemből a Jóisten" – tette hozzá. 

Az EP-választás tanulsága, hogy a magyar emberek világosan döntöttek: akik Brüsszelben a hazájuk ellen dolgoznak, azokat leszavazták.

Az aktivistáknak azt üzente Orbán Viktor, hogy legyőztük a régi és az új ellenzéket. Teljesen mindegy, hogyan hívják őket, mindig le fogjuk győzni őket - zárta a kormányfő. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek