Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.05.29.

Kígyózó sorok, a Primark megnyitotta első magyarországi üzletét

A Primark nemzetközi divat kiskereskedelmi vállalat megnyitotta első magyarországi üzletét a budapesti Arena Mall első emeletén.

Hosszú és izgatott várakozás előzte meg a Primark első magyarországi üzletének megnyitását, és május 28-án már a nyitvatartási idő előtt kígyózó sorokban álltak a vásárlók, hogy azonnal megtekinthessék a kínálatot. A Primark hazai népszerűsége vitathatatlan, de vajon mit érdemes tudni az üzletláncról és a nyitásról? Erről számolt be a mindmegette.hu.

Primark
Fotó: Mindmegette

A budapesti üzletnyitás több mint 8 millió eurós beruházásból valósult meg, és több mint 180 munkahelyet teremtett a régióban. A több mint 3100 négyzetméter területű Primark üzlet egyedülálló, a legújabb divattrendeknek megfelelő darabokat és mindennapi használati cikkeket kínál a vásárlóknak.A ruhák 55%-a újrahasznosított vagy fenntarthatóbb forrásból származó anyagok felhasználásával készül, és a márka vállalta, hogy 2030-ra ezt az arányt 100%-ra emelik.

Maciej Podwojski, A Primark közép- és kelet-európai vezetője a nyitóünnepségen így nyilatkozott:

Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy megnyithatjuk első magyarországi üzletünk kapuit. A Primark ötéves közép- és kelet-európai fennállását ünnepeljük, és a ljubljanai üzletünk 2019. júniusi megnyitását követően nagy örömünkre szolgál, hogy immár hat piacon, 13 üzlettel és jelentős növekedési potenciállal működünk a régióban.

A budapesti nyitás mellett a Primark folytatja ambiciózus terjeszkedési terveit a közép- és kelet-európai régióban, és még ebben az évben üzleteket nyit Temesváron, a lengyelországi Bydgoszczban, valamint megnyitják második üzletüket Prágában.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek