Orbán Balázs Magyar Péternek: A futtatóid döntenek rólad!

POLITIK
Létrehozva: 2024.04.10.
Módosítva: 2024.04.10.

Nyíregyházán nyílik az első Posta Lottózó

Modern környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki a játékosokat a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. együttműködésében megvalósított Posta Lottózó. 2025 végéig országszerte összesen húsz új típusú értékesítőhely kezdheti meg működését a legforgalmasabb vidéki postákon. Az első Posta Lottózót Mager Andrea, a nemzeti lottótársaság elnök-vezérigazgatója és dr. Balczó Barnabás, a postavállalat elnök-vezérigazgatója nyitotta meg Nyíregyházán.

Szorosabbra fűzi a több mint harminc éves múltra visszatekintő együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt., ezzel növelve az általuk nyújtott szolgáltatások elérhetőségét és színvonalát. Ennek érdekében a két társaság stratégiai megállapodást írt alá, amelynek része a vidéki vállalkozások versenyképességének támogatásán, a sorsjegyértékesítési technológia fejlesztésén, a modern arculat kialakításán és a postai értékesítők magas szintű oktatásán túl egy új üzlettípus, az úgynevezett Posta Lottózók megnyitása az egykori postaboltok helyén.

Az első Posta Lottózót Nyíregyházán, a település legnagyobb postaépületében alakították ki, és a két állami tulajdonú cég terveinek megfelelően az idén további kilenc új értékesítőhely nyílik meg. A jövő év végéig pedig összesen húsz ilyen létesítmény várja azokat a vásárlókat, akik a postai ügyintézéseik alkalmával előszeretettel veszik igénybe a Szerencsejáték Zrt. nyújtotta játéklehetőségeket is, legyen szó lottó- és sorsjegyvásárlásról, vagy sportfogadásról.

Dr. Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója és Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója  Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A nyíregyházi Posta Lottózó ünnepélyes átadóján Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „a Magyar Postával közösen megálmodott és megvalósított új típusú lottózók méltán szimbolizálják a két vállalat fejlődésbe vetett hitét, hiszen a játékosok a legkorszerűbb technológiával ellátott, modern környezetben vásárolhatják meg kedvenc termékeiket, illetve tehetik meg tétjeiket”. Mint kifejtette, „a Posta Lottózók vonzerejét és a játék élményét fokozzák a modern digitális megoldások, interaktív érintőképernyők, valamint a folyamatos élő sportesemény-közvetítés az átalakított üzletekben”.

A Posta ügyfelei mára alapszolgáltatásként tekintenek a lottó- és sorsjegyértékesítésre.

 A felmérések azt bizonyítják, hogy munkatársaink megbízhatóan, magas szaktudással, a vevők megelégedésére végzik a szerencsejátékok értékesítését is. Nagy büszkeség, hogy részesei lehetünk új munkahelyek teremtésének. Megállapodásunk túlmutat az üzleti partnerségen, egy szövetséget, sőt, állami nagyvállalatokként társadalmi felelősségvállalást is jelent” – emelte ki beszédében dr. Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója. „Bízunk a Posta Lottózók jövőbeli sikerében, illetve abban, hogy e stratégiai jelentőségű lépéssel vállalatunk tovább növelheti szolgáltatásaik minőségét, ezáltal a vásárlók elégedettségét” – tette hozzá.

A Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. három évtizedre visszatekintő partnersége nagyban hozzájárul a két társaság fejlődéséhez és üzletpolitikai céljaik hatékony eléréséhez. A Posta Lottózók megnyitásával és a megújított stratégiai megállapodással tovább erősödik a hosszú távú együttműködés a vállalatok között, a Posta és a nemzeti lottótársaság ügyfelei pedig egyaránt új szolgáltatásokkal gazdagodnak országszerte.

origo.hu

Félelmetes tűzgolyó jelent meg az égen Spanyolországban - videó

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

borsonline.hu

„Keresem a szavakat, mert egy út véget ért” – Mindennek vége, bejelentette visszavonulását a magyar válogatott sportoló

mandiner.hu

Meglepő helyen kávézott Orbán Viktor (VIDEÓ)

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

mandiner.hu

Számszerű vallomás jött Von der Leyenéktől: Magyarország a top10-ben, miközben a „bezzegországok” a sor végére álltak

ripost.hu

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

lakaskultura.hu

Hangulatos pici erkély: ezt a DIY megoldást imádni fogod!

ripost.hu

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

ripost.hu

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

ripost.hu

Szoboszlai szomorú bejelentést tett, rajongók ezrei zokognak most

ripost.hu

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Kocsis Máté: sem a jólét, sem a béke nem garantált a mostani brüsszeli vezetés mellett

INSIDER

Súlyos csapások érték Ukrajna második legnagyobb városát

INSIDER

Újabb részletek a Magyar Péterhez köthető 8 milliárdos pilótajátékról

INSIDER

Magyar Péter pont úgy fenyegetőzik és hisztizik a közéletben, ahogy régen az otthonában

INSIDER

Szerelemre vágysz? - Ez az 5 tippje a matematikusnőnek kutatása alapján

INSIDER

„Ha mindez éjszaka történt volna, mi már nem lennénk” – tűz emésztette fel a négygyermekes Anita otthonát

INSIDER

Így keresik a verőcei hajóbaleset eltűntjeit - Videó

INSIDER

Hamarosan mozgást is felírhat az orvos receptre